Vacature Docent Frans, 2e graads in Kampen

Onderwijs

Over Ichthus College Kampen

Naam school
Ichthus College Kampen
Contactpersoon
Mevr. Faith Bosch
Plaats
Kampen
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Ichthus College in Kampen biedt vier leerroutes: de praktijkroute (praktijkonderwijs), de vakroute (vmbo-bbl/kbl), de vhbo-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (atheneum en gymnasium). Met deze routes wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd naar mbo, hbo en wo. We werken daarom samen met diverse andere scholen. In ons onderwijs staat het leerproces van de leerling centraal. Het Ichthus College geeft aan ruim 1770 leerlingen onderwijs: meer dan 1250 op tl, havo en vwo, ongeveer 430 op het vmbo, 98 leerlingen in het praktijkonderwijs.

Goud in handen
Wij willen onze leerlingen helpen hun eigen zelfstandigheid vorm te geven. Daarbij nemen we de Bijbel als inspiratiebron. Wij zijn een school waarin we elkaar steunen en stimuleren, en we elkaar kunnen aanspreken op uitgangspunten en handelen. We laten ons leiden door de volgende waarden: talentontwikkeling, ontmoeting, respect voor de ander, aandacht voor zingeving, verantwoordelijk zijn voor jezelf, de ander en de samenleving. Door goed onderwijs en een inspirerend klimaat willen we bereiken dat het Ichthus College voor leerlingen, ouders en medewerkers een ‘school om van te houden’ is. Wij streven daarom naar een goede arbeidsrelatie om zo ook als werkgever de dagelijkse uitdaging waar te maken om tot de beste scholen van Nederland te behoren. Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière. Om dit te kunnen realiseren krijgen medewerkers onder andere steun van ons eigen begeleidingsteam.

Vacature

Functietitel
Docent Frans, 2e graads 
Plaatsingsdatum
24-4-2018
Met ingang van
1 september 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6-0,8 fte
Omschrijving
Wij zoeken voor onze havo en vwo, leerjaar 1, 2 en 3, een 2e graad docent Frans of met een bijna afgeronde studie ter vervanging van onze collega. Het Ichthus College geeft uitdagend onderwijs in leerroutes. De Vhbo leerroute voor tl en havo en de Academische leerroute voor vwo. Naast gewone lessen volgen de leerlingen ook projecten en beroepsgerichte classes. We zoeken iemand die het vak Frans inspirerend en eigentijds kan geven.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie over de vacature bij:
Gerie ten Brinke: 06-13665389
Uw sollicitatie kunt u richten aan: vacature@ichthuskampen.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.