Vacature Docent Nederlands in Rotterdam

Onderwijs

Over Laurens Lyceum

Naam school
Laurens Lyceum
Contactpersoon
Mevr. Drs. M.M. Davids (Mariska)
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Laurens Lyceum is een katholieke school voor havo, atheneum en gymnasium, gelegen in de wijk Hillegersberg aan de rand van Rotterdam. De school werkt vanuit het gedachtegoed van het flexmodel. Het flexrooster is opgebouwd uit lesblokken van 80 minuten, aangevuld met HWK (huiswerkklas) en SWT (studiewerktijd). Komend schooljaar introduceren we het Chromebook in de brugklas en starten we met blended learning. Het realiseren van vakgebonden en vakoverstijgende opdrachten neemt hiermee een vlucht. De kernwaarden van het Laurens Lyceum zijn Verbondenheid, Inspiratie, Verantwoordelijkheid en Ambitie. Vanuit deze waarden en de slogan 'Laurens; meer dan onderwijs.'  geven we invulling aan ons onderwijs. 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
23-4-2018
Met ingang van
schooljaar 2018 2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,8 FTE
Aantal uren
12 x 80 min
Omschrijving
Voor onze snel groeiende school in Hillegersberg zoeken we een nieuwe collega voor de sectie Nederlands  die zowel in de onderbouw als bovenbouw les kan geven. Het betreft een vervanging van 0,5 FTE met daarbovenop 0,3 eigen uren. We werken met het flexrooster, dat wil zeggen dat we lesgeven in blokken van 80 minuten, aangevuld met HWK (huiswerkklas) en SWT (studiewerktijd). Meer informatie is te vinden op onze site: www.laurenslyceum.nl 
Momenteel is de ontwikkeling van digitalisering (chromebook, blended learning) in volle gang, we werken aan VOO's (vakoverstijgende opdrachten en VGO's (vakgebonden opdrachten). Het aantal lessen kan aangevuld worden met een (duo-) mentoraat en het verzorgen van SWT's, Vak-SWT's en HWK. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform cao

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Graag CV en motivatiebrief
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.