Vacature (aankomend) Docent Digitale Vaardigheden in Harderwijk

Onderwijs

Over SOMA College

Naam school
SOMA College
Contactpersoon
Mevr. Barendrecht
Plaats
Harderwijk
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Het SOMA College is een kleinschalige vakschool. Ongeveer 1000 deelnemers volgen een mbo-opleiding op niveau 2, 3 of 4. Het SOMA College is gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk en beschikt over een schoolgebouw, 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een schoolcampus.

Werken bij het SOMA College betekent werken bij dé mbo vakinstelling in Nederland voor opleidingen in grond-, water-, en wegenbouw. In twee tot vier jaar tijd worden jonge mensen bij ons opgeleid voor een beroep in de infra branche. Het SOMA College is een landelijke mbo-opleiding met een uniek karakter.

Vacature

Functietitel
(aankomend) Docent Digitale Vaardigheden 
Plaatsingsdatum
23-4-2018
Met ingang van
schooljaar 2018-2019
Referentienummer
Vacature Aankomend Docent Digitale Vaardigheden
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1 fte
Omschrijving
Je werkt actief samen met een betrokken team van collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het middelbaar beroepsonderwijs (niveau 3 en 4). Je coacht onze deelnemers in hun leerproces. Als docent verzorg je zowel theorie als praktijklessen. Je hebt een duidelijke visie op het onderwijs en de daarbij behorende opleidingsbehoeften voor de toekomst.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Je bent uiteraard ontzettend handig en niet bang voor een mechanische of elektronische uitdaging.
Je hebt affiniteit met infra en de machines die daarbij ingezet worden. Je bent door je kennis bij voorkeur breed inzetbaar voor toepassingsgerichte ICT met een wiskundige, natuurkundige of technische achtergrond. Voor deze afwisselende baan zoeken wij een docent met lesgevende bevoegdheid of iemand die bereid is dit te leren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 9 / LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een prettige en lerende werkomgeving waarbij je wordt ondersteund door ervaren collega’s. De cao mbo is van toepassing. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden wij een markconform maandsalaris. Onderdeel van het jaarsalaris is, naast vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie neem je contact op met Herman Meppelink, Directeur Onderwijs, tel. 0341-499100. Solliciteren? Mail een korte motivatiebrief met CV via solliciteren@soma-college.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.