Vacature Docent Engels 1e graads - JBC 1819006 in 's-Hertogenbosch

Onderwijs

Over Jeroen Boschcollege

Naam school
Jeroen Boschcollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
's-Hertogenbosch
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 100 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen vmbo-t, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.
 
Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo (met ingang van schooljaar 2016-2017), Technologie en Toepassing op de afdeling vmbo-t, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.
 
Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak en goede begeleiding door een interne coach.
Bijzonderheden
Het Jeroen Boschcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 1e graads - JBC 1819006 
Plaatsingsdatum
20-4-2018
FTE
0,6
Omschrijving
Het Jeroen Bosch college te ’s-Hertogenbosch is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een 1e graads docent, die lessen Engels kan verzorgen aan onze bovenbouw leerlingen (Havo en Vwo).

De betrekkingsomvang van deze vacature is minimaal 0,6 fte en maximaal 0,8 fte. Het betreft een reguliere vacature. Doorgroei naar LD is mogelijk bij zeer goed functioneren. In verband met de groei van het tweetalig onderwijs, staat het Jeroen Bosch College er voor open om deze vacature met een Native Speaker in te vullen.

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 80 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen mavo, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.

Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo, Technologie en Toepassing op de afdeling mavo, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.

Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak én goede begeleiding door een interne coach.

Voor meer informatie kunt u van maandag 7 mei a.s. contact opnemen met Mascha Voets, P&O-adviseur (via e-mail m.voets@jbc.nl of telefonisch 073-6412350).
U kunt uw belangstelling voor bovenstaande vacature uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.