Vacature Groepsleerkracht groep 4/5/6 Speciaal Basisonderwijs in EDE

Onderwijs

Over NIVVO B.V.

Naam school
NIVVO B.V.
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Plaats
EDE
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 4/5/6 Speciaal Basisonderwijs 
Plaatsingsdatum
20-4-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
24 uur
Omschrijving
We zijn op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 4/5/6 in het speciaal onderwijs! Ben jij de passievolle leerkracht die we zoeken, lees dan snel verder.

Functie
Voor een basisschool in de omgeving van Gouda is NIVVO op zoek naar een gedreven gepassioneerde groepsleerkracht voor de groepen 4, 5 en 6. De functie is Fulltime en tot aan de zomervakantie. Bij goed functioneren zou verlenging na de zomervakantie een optie kunnen zijn.

Functie eisen
Je bent in het bezit van een PABO diploma;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep – cluster 4;
  • Je focust je op midden- en bovenbouw met didactisch verschillende niveaus;
  • Vanzelfsprekend ben je communicatief vaardig, weet je te handelen bij conflictsituaties en is je oplossend vermogen sterk ontwikkeld. Je bent slagvaardig, integer en verbindend;
  • Je ziet de samenwerking met een onderwijsassistent als meerwaarde.
  • Als persoon ben je een echte doorzetter, flexibel, enthousiast en sta je stevig in je schoenen.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contract mogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Salaris is volgens inschaling CAO – onderwijs en tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je professionele begeleiding en coaching zodat “the next step” binnen bereik komt!

Inlichtingen
Desiree Gil Corral
0651898869
d.gilcorral@nivvo.nl

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Pabo
Minimaal aantal jaren werkervaring
1
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.