Vacature Docent SO in Goirle

Onderwijs

Over Scholengemeenschap De Keyzer

Naam school
Scholengemeenschap De Keyzer
Contactpersoon
Mevr. M. van Enschot
Plaats
Goirle
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving
Scholengemeenschap De Keyzer is een school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs (cluster 3 en 4) in de leeftijd van 4-16 jaar. Bij de leerlingen is altijd sprake van sociaal-emotionele problematiek. Een aantal kinderen heeft medische problemen, maar vaak vraagt de gedragsproblematiek de meeste zorg. Hun kwetsbaarheid en onzekerheid toont zich vaak door zeer aandachtvragend gedrag. Hun kwetsbaarheid en onzekerheid toont zich vaak door zeer aandachtvragend gedrag. Als je met onze kinderen wilt werken moet je ze met begrip voor hun problemen toch duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Dat vraagt dat je stevig in je schoenen staat en toch flexibel bent.

Vacature

Functietitel
Docent SO 
Plaatsingsdatum
20-4-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
2
Omschrijving
Ben jij die enthousiaste leerkracht die in een jong team aan de slag wil? Dan zijn wij op zoek naar jou: een leerkracht die graag in aanmerking komt voor een  uitdagende baan bij het SO van Scholengemeenschap De Keyzer, gevestigd in een schitterende omgeving in het buitengebied van Goirle.

 

Eisen

Functie-eisen

Wij zoeken kandidaten met minimaal een pabo-diploma en ervaring met het geven van onderwijs aan leerlingen met specifieke hulpvragen. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de doelgroep, ben je flexibel en kun je omgaan met veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast heb je organisatietalent en ben je sterk in klassenmanagement, speel je in op de behoeften van leerlingen en zorg je voor toepassing van differentiatie. Een goed inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en goed kunnen samenwerken in een multidisciplinair team passen bij jou. Spreekt deze korte functieomschrijving je aan reageer dan snel op deze vacature!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11 cao PO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.