Vacature (aspirant) Directeur in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over Blick op Onderwijs

Naam school
Blick op Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. C.E. Verboom
Plaats
Capelle aan den IJssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Over BLICK op onderwijs

Stichting BLICK op onderwijs (Boeiend Leren in Capelle en Krimpen) staat voor het aanbieden van uitdagend onderwijs van 4 tot 18 jaar aan leerlingen van alle niveaus. BLICK richt zich op eigentijds en kwalitatief hoogstaand onderwijs. Onze missie is “Een gelukkig kind op een fantastische school”.

We zijn er trots op dagelijks ruim 3500 kinderen te mogen begeleiden naar een toekomst.

BLICK is een ambitieuze groep van totaal 10 scholen voor primair en voortgezet onderwijs, met ondersteuning van een stafbureau. Door de samenwerking wordt het mogelijk dat onze leerlingen binnen dezelfde stichting zijn/haar onderwijsloopbaan starten in groep 1 en afronden in de laatste klas van het voortgezet onderwijs.

BLICK wil dichtbij de leerlingen zijn, bij de maatschappij en bij elkaar. Wij zoeken als afspiegeling van de samenleving ook verbinding binnen en tussen de diverse scholen van onze stichting. We bieden prima onderwijs, waardoor leerlingen hun talenten maximaal kunnen ontplooien. In onze scholen is iedereen – medewerker en leerling – geïnspireerd en bevlogen. We voelen hoe een frisse wind waait en we maken daar dankbaar gebruik van.

Medewerkers van BLICK zijn hooggekwalificeerd, nemen eigen initiatief, zijn inspirerend en bevlogen, zijn zelfstandig en nemen eigen verantwoordelijkheid in een motiverend, stimulerende leeromgeving voor leerling en medewerker.

Meer info op www.blickoponderwijs.nl

Vacature

Functietitel
(aspirant) Directeur 
Plaatsingsdatum
19-4-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 fte
Omschrijving
(aspirant) Directeur PO BLICK op onderwijs
1,0 fte

Wat ga je doen
Je bent als directeur integraal verantwoordelijk voor jouw school en geeft leiding en sturing aan het onderwijs en de organisatie van de school, begeleidt de uitvoering van het onderwijsproces. Je bent belast met het personeelsmanagement en draagt zorg voor beleidsontwikkeling.

Verder ben je onderdeel van het team van alle directeuren en in die rol denk je mee over beleid binnen de stichting. Voor het college van bestuur ben je in dat opzicht een adviseur. 

Dit bieden wij
Wij bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd als directeur, conform de cao-po. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en je kunt gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering.

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Ook daarin willen we initiatieven graag honoreren.
 
Wie ben jij
Je bent ondernemend en verbindend en in staat om op één van onze scholen onderwijskundig leiding te geven. Als directeur heb je een leidende en verbindende rol en ben je integraal verantwoordelijk voor één of meerdere scholen. Je bent een visionair zonder de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen, je enthousiasmeert en verbindt naast dat je ook duidelijk en daadkrachtig bent. Jij bent diegene die visie koppelt aan daadkracht, die vertrouwen geeft en ruimte laat. Je hebt natuurlijk gezag, je bent een netwerker en hebt oog voor de buitenwereld. Je bent het boegbeeld voor één van onze scholen. 
Je kunt aansluiten bij de ontwikkeling van kinderen en geeft het onderwijs vorm vanuit levensechte situaties en je bent iemand die initiatieven van kinderen en medewerkers ondersteunt. Je hebt oog voor de onderwijsbehoeften en talenten van de kinderen en medewerkers. Je handelt vanuit visie op onderwijs en pedagogische waarden.

Verder nog in het kort
  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal Hbo-niveau;
  • Je bent in het bezit van een schoolleidersopleiding (of bereid die te volgen) en ingeschreven in het schoolleidersregister;
  • Je hebt ervaring met het aansturen van professionals, grijpt in daar waar nodig en je maakt zaken bespreekbaar;
  • Je bent bereid tot verdere professionalisering en wilt werken aan schoolontwikkeling en kwaliteit van onderwijs;
  • Je hecht veel waarde aan goede communicatie met medewerkers maar ook met ouders en waardeert ieders betrokkenheid bij de school.
Meer informatie en sollicitatie
Herken je je in wat hierboven geschreven is, past dat bij jouw ambities en ben je toe aan de stap om directeur te worden of op een andere school je directeurschap voort te zetten? Motiveer jouw ambities en reageer dan voor 11 mei 2018 via de “solliciteren” button.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met mevrouw M.A. Schouten, lid college van bestuur, via email peno@blickoponderwijs.nl of telefoonnummer 085 -10 50 230.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.