Vacature Lio stagiair voor bovenbouw in Almere

Onderwijs

Over Albatros

Naam school
Albatros
Contactpersoon
Dhr. L. de Boer
Plaats
Almere
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Almeerse Scholen Groep
De Almeerse Scholen Groep staat voor goed en divers onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar. Ieder kind is anders, leert anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij kinderen de basis- of middelbare school bieden die bij hem of haar past.
De Almeerse Scholen Groep is het onderwijsbestuur van 40 basisscholen en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Deze scholen werken nauw met elkaar samen.
Voor meer informatie over de Almeerse Scholen Groep: http://asg.asg-almere.nl/.
Bijzonderheden
De Albatros
De Albatros staat in de Faunabuurt. Ruim 300 kinderen uit deze en omliggende buurten bezoeken met plezier onze school en behalen er goede resultaten. 
7 Gewoonten
Het is fijn als je elkaar gemakkelijk en snel kunt begrijpen. Daarom hebben we op de Albatros gekozen voor 7 gewoonten om op een prettige wijze met elkaar om te gaan en te werken. Daarvoor moet je beginnen met jezelf. Als je goed weet wat je wilt, ben je ook beter in staat om goed samen te werken. 
Binnen het lesprogramma besteden we aandacht aan én verwijzen we naar de gewoonten. Zó weten we binnen de Albatros wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. De Albatros is een school waar we op een fijne en respectvolle manier met elkaar omgaan.

Vacature

Functietitel
Lio stagiair voor bovenbouw 
Plaatsingsdatum
17-4-2018
Met ingang van
03-09-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4811
Omschrijving
De Almeerse Scholen Groep is voor schooljaar 2018-2019 voor De Albatros op zoek naar een

Lio stagiair voor de bovenbouw (groep 7 of 8)
lint LIO

Je vleugels uitslaan en de wereld ontdekken

Dat is het motto van de Albatros. Ieder kind heeft talenten en het is onze uitdaging om deze talenten verder te ontwikkelen. Daarvoor scheppen wij een veilige omgeving, met structuur, rust en respect voor elkaar. Het is onze passie om ieder kind zo goed mogelijk tot zijn of haar recht te laten komen en een goede basis mee te geven. Wij leren kinderen niet alleen zo goed mogelijk rekenen, schrijven en andere vakken, maar geven ze ook een levensstijl mee, waarmee ze goed uit de voeten kunnen in onze maatschappij. Kinderen die na acht jaar onze school verlaten, hebben zowel qua intelligentie als op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling een hele grote stap gemaakt. Ze hebben geleerd hun vleugels uit te slaan en de wereld te ontdekken!
De Albatros staat in de Faunabuurt - Almere-Buiten. Ruim 340 kinderen uit deze en omliggende buurten, zoals de Bloemenbuurt en Landgoederenbuurt, bezoeken met plezier onze school en behalen er goede resultaten.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij vragen:
Wat verwachten wij van je? Je
- hebt ervaring in bovenbouw groepen
- zorgt voor een prettige, veilige leeromgeving
- bent geduldig, flexibel en doortastend
- bent een teamspeler in de groep en daarbuiten
- durft te reflecteren
- kunt goed communiceren
- creëert kansen en je bent creatief.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Op de Albatros wordt coöperatief gewerkt en wordt onderwijs gegeven gebaseerd op het gedachtengoed van Stephen Covey’s 7 habits.
We zitten in een uitdagende ontwikkelingsfase. Nieuwe (leer)wegen op gebied van taal en rekenen (ook digitaal). Jij vindt het boeiend om hierin mee te denken en hieraan mee te werken!
 
Wij bieden:
- een fijn schoolteam
- ervaren collega’s in de bovenbouw groepen
- een lerende omgeving op de toekomst gericht
- kansen om je ideeën te verwezenlijken
- een school met een duidelijke structuur in de organisatie
- de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Interesse?
Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Luc de Boer (directeur), tel: 06-50 595 716 en/of bezoek onze website www.basisschooldealbatros.nl.

Sollicitatie
Als deze functie je aanspreekt en je past binnen het beschreven profiel, dan zien wij graag je sollicitatiebrief en CV tegemoet.
Klik op de sollicitatiebutton op deze pagina.
 
Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.