Vacature Groepsleerkracht VMBO in EDE

Onderwijs

Over NIVVO B.V.

Naam school
NIVVO B.V.
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Plaats
EDE
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"‚Äč (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht VMBO 
Plaatsingsdatum
17-4-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
32 uur
Omschrijving
We hebben een vacature voor groepsleerkracht VMBO basis t/m HAVO in het cluster 4 onderwijs in de regio Brabant. Ben jij 1 augustus beschikbaar, reageer dan snel.

Functie
Voor een cluster 4 Onderwijsinstelling in de regio Brabant zijn wij voor volgend schooljaar op zoek naar een groepsleerkracht voor VMBO basis t/m HAVO. Het betreft een aanstelling van 0,8 FTE. Het gaat om een ziektevervanging.

Functie eisen
  • kennis van of bereidheid om zich te verdiepen in de problematiek van onze doelgroep
  • vaardigheden om te werken in een multidisciplinair team
  • het aan kunnen brengen van zeer duidelijke structuur
  • flexibiliteit, geduld en humor
  • hij/zij moet in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Salaris is volgens inschaling CAO-onderwijs en tevens bieden wij goede secundaire voorwaarden. Wij bieden je professionele begeleiding en coaching zodat "the next step" binnen bereik komt.

Inlichtingen
Tamara Schepers
06-83534089
0318-506926

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Pabo
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.