Vacature Leerkracht groep 4 Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Joyce van Zutphen
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 4 Rotterdam 
Plaatsingsdatum
17-4-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

Wie herinnert zich niet die leuke schoolreisjes, de lessen die buiten werden gegeven of die gave sportdag.

Het laatste gedeelte van het jaar is weer aangebroken. Een deel van het jaar vol activiteiten en mogelijkheden om je lesstof ook buiten je klaslokaal aan te bieden.

Groep 4 zoekt na de meivakantie tot de zomervakantie die juf of meester die samen met hen het jaar wil afsluiten.

Is groep 4 dé groep voor jou, ben jij parttime of fulltime beschikbaar in deze periode en ben jij iemand die toekomst- en oplossingsgericht onderwijs op maat biedt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je hebt je pabo-opleiding afgerond. Je bent parttime of fulltime beschikbaar vanaf de meivakantie tot de zomervakantie. Je wil graag werken in de regio van Rotterdam en groep 4 is de ideale groep voor jou.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.