Vacature Docent(e) Engels 0,9/1 wtf JM181904 in Tilburg

Onderwijs

Over 2College

Naam school
2College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Tilburg
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.
Bijzonderheden
2College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent(e) Engels 0,9/1 wtf JM181904 
Plaatsingsdatum
17-4-2018
FTE
0,9
Omschrijving
2College Jozefmavo heeft i.v.m. groei van het aantal leerlingen per ingang van het schooljaar 2017-2018 een vacature Engels voor 0,9 FTE- 1 FTE.
2College Jozefmavo is een kleinschalige VMBO G/T school met ± 600 leerlingen nabij het centrum van de stad Tilburg. In juli 2017 is de schitterend nieuwe school op loopafstand van het station in gebruik genomen..

Wij zijn op zoek naar een energieke collega, die:
- ervaring en affiniteit heeft als docent Engels,
- gevoel heeft voor het begeleiden van VMBO-leerlingen,
- goed kan samenwerken met de andere collega’s,
- zelf werk ziet en initiatieven durft te nemen,
- enthousiast is en bereid tot leren.
Een kandidaat met een bevoegdheid Engels geniet de voorkeur. Als je interesse hebt voor deze baan, verzoeken wij je dit voor 19 mei aan ons kenbaar te maken.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.