Vacature Docent LC/LD Nederlands - 1e/2e graads in Purmerend

Onderwijs

Over Da Vinci College

Naam school
Da Vinci College
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Purmerend
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.
Bijzonderheden
Het Da Vinci College is onderdeel van de Purmerendse ScholenGroep.  

Vacature

Functietitel
Docent LC/LD Nederlands - 1e/2e graads 
Plaatsingsdatum
17-4-2018
Referentienummer
20181017
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6400
Omschrijving
De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging Da Vinci College per 1 augustus 2018 een vacature voor een

Docent LD Nederlands, 1e of 2e graads
(0,4000 fte i.v.m. zwangerschapsvervanving tot januari)
(0,2400 fte tijdelijk, met uitzicht op vast)

Naar wie zijn wij op zoek? 
Als docent Nederlands ga je lesgeven aan de havo/vwo-leerlingen. Je verzorgt lessen op het gebied van de Nederlandse taal en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee?
Je bent in bezit van een eerste- of tweedegraads bevoegdheid Nederlands of je bent studerend hiervoor. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan havo/vwo leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

Wat bieden wij?
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega's. De functie is gewaardeerd in schaal LC of LD. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op fitnessabonnementen en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving.

Solliciteren?
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Contactpersoon
Mevr. M.N. Malij
mly@psg.nl
+31 299 - 431711
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.