Vacature 2e graads docent Nederlands, 0,5 fte, VMBO in Nijkerk

Onderwijs

Over Corlaer College

Naam school
Corlaer College
Contactpersoon
Mevr. M. Hijwegen
Plaats
Nijkerk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving

Vacature

Functietitel
2e graads docent Nederlands, 0,5 fte, VMBO 
Plaatsingsdatum
17-4-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 fte
Omschrijving
Het Corlaer College is een christelijke school waar leerlingen uitgedaagd worden het beste uit 
zichzelf  te halen.

Ondanks grote verschillen die er tussen leerlingen bestaan, zijn wij ervan overtuigd dat elk  kind talenten heeft. De school verzorgt kwalitatief goed onderwijs waarbij leerlingen hun 
verschillende talenten zo goed mogelijk ontwikkelen. 

Het Corlaer College is een brede maar kleinschalig georganiseerde scholengemeenschap in Nijkerk  met een regionale functie. Op het Corlaer College verzorgen wij onderwijs in vrijwel alle  onderwijstypen: atheneum, havo en alle niveaus van het vmbo.

Op het Corlaer ontstaan met ingang van schooljaar 2018-2019 de volgende docent LB­ vacature:
2e graads Docent Nederlands, 0,5 fte, VMBO (LB functie). Tijdelijk ivm zwangerschapsvervanging van 01-08-2018 t/m 01-11-2018.


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Je beschikt of komt op afzienbare termijn in het bezit van een adequate lesbevoegdheid. Je bent bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we
Wij bieden een uitdagende functie in een mensgerichte school met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Je komt te werken in een hecht, enthousiast team. Op de functies is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke benoeming ivm zwangerschapsverlof.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie over het Corlaer College vind je op www.corlaercollege.nl. 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met dhr. drs. A. (Arend) Smit, rector  van het Corlaer College, tel. 033 2456434. Heb je interesse en voldoe je aan het gestelde profiel?  Dan kun je reageren via deze website, uiterlijk 17 april 2018, t.a.v. mevrouw M. Hijwegen-ten Hoeve.

Informatie over privacy voor sollicitanten
De Meerwegen scholengroep neemt privacy serieus. Onze scholen beheren en beveiligen persoonlijke gegevens als verwerkingsverantwoordelijke met de grootste zorgvuldigheid. Wij bieden onze leerlingen een veilige leeromgeving en onze medewerkers een veilige werkplek. We voldoen daarbij aan de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en nationale wetgeving aan ons stelt. Hoe wij aan deze eisen voldoen hebben wij vastgelegd in ons Privacyreglement http://www.meerwegen.nl/wp-content/uploads/2018/03/meerwegen_groep_privacyreglement.pdf.
 
Wij verzamelen en gebruiken persoonsgegevens hoofdzakelijk om onderwijs te organiseren. Dit betekent dat wij persoonsgegevens van leerlingen gebruiken om onderwijs te geven en leerlingen begeleiding te bieden. Persoonsgegevens van medewerkers gebruiken wij alleen met het oog op het uitvoeren van de arbeidsovereenkomst. De scholen nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan.  De verzamelde persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is.
Als u bij ons solliciteert bewaren wij de volgende gegevens van u:
  • Sollicitatiebrief en- of formulier;
  • Curriculum vitae (CV);
  • correspondentie omtrent de sollicitatie;
  • getuigschriften;
  • verklaring omtrent gedrag;
  • psychologisch onderzoek / resultaten assessment.
Deze gegevens bewaren wij totdat de sollicitatieprocedure is beëindigd of bij een benoeming tot het einde van het dienstverband/benoemingstermijn. Mochten wij uw sollicitatie in portefeuille willen houden, dan vragen wij voorafgaand om uw toestemming.
U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens, eerder gegeven toestemming in te trekken en u heeft het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Heeft u een klacht over de manier waarop wij persoonsgegevens verwerken? Neem ook dan contact op met ons op.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.