Vacature Docent Economie 1e graad 0,8 - 1,0 fte in Zevenaar

Onderwijs

Over Liemers College

Naam school
Liemers College
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Zevenaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Het Liemers College is een brede scholengemeenschap voor vmbo-, havo- en vwo-onderwijs. Er zijn drie locaties in Zevenaar en een locatie in Didam. De school streeft naar goed onderwijs in een inspirerend klimaat.

Naast het optimaal ontwikkelen van ieders persoonlijke kwaliteiten wordt veel aandacht besteed aan sociale vaardigheden. Goed leren samenwerken vinden we een belangrijk leerdoel. Leerlingen worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Een succesvolle aansluiting op vervolgopleidingen is essentieel. ‘Actief leren’ is kenmerkend voor het onderwijs op het Liemers College. Leerlingen worden langzaam maar zeker zelf verantwoordelijk voor hun leerproces. Omdat leerlingen verschillende leerstijlen hebben, bieden we de lesstof op verschillende manieren aan. Goed leren samenwerken vinden we een belangrijk leerdoel.

Vacature

Functietitel
Docent Economie 1e graad 0,8 - 1,0 fte 
Plaatsingsdatum
17-4-2018
Met ingang van
het nieuwe schooljaa
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
DE UITDAGING
Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Economie 1e graad op locatie Heerenmaten. Jij verzorgt lessen aan leerlingen van de afdelingen havo en vwo. 
 
JOUW PROFIEL
  • Jij bent in het bezit van een diploma 1e graad algemene economie.
  • Jij weet leerlingen te motiveren en te inspireren in een veilige en uitdagende leeromgeving, zodat jij het beste uit hen weet te halen.
  • Jij kijkt naar de verschillende leerbehoeften van leerlingen en speelt daarop in met passende werkvormen.
  • Jij bent enthousiast en energiek en weet dit over te brengen op leerlingen en collega‚Äôs.
  • Jij hebt visie op jouw vak, denkt mee met de organisatie en levert op basis van ervaringen en ontwikkelingen een bijdrage aan vernieuwing en verbetering van ons onderwijs.
WIJ BIEDEN
Het betreft een tijdelijk dienstverband met zicht op een vast dienstverband voor 0,8 tot 1,0 fte. Wij bieden passende arbeidsvoorwaarden, mede afhankelijk van opleiding en ervaring.
Ben jij niet tussen de 0,8 en 1,0 fte beschikbaar, maar past jouw profiel uitstekend bij deze vacature? Dan nodigen we je van harte uit toch te reageren.
 
Het Liemers College is onderdeel van Quadraam. Quadraam staat voor een cultuur waarbij samenwerken, zelf- verantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan.
www.quriuz.quadraam.nl 

MEER INFORMATIE:
over het Liemers College vind je op www.liemerscollege.nl.
over Quadraam vind je op www.quadraam.nl.
 
Heb je nog vragen? De contactpersoon voor deze vacature is dhr. H. Boersma van het Liemers College, te bereiken via  telefoonnummer (0316) 58 38 00.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot zondag 13 mei 2018. Voor de verwerking van alle sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.

Let op! Sollicitaties buiten MeesterBaan om nemen wij niet in behandeling.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.