Vacature Docent Nederlands en NT2 in Utrecht

Onderwijs

Over ROC Midden Nederland

Naam school
ROC Midden Nederland
Contactpersoon
Mevr. van den Hoogen-Renes
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Website
Beschrijving
ROC Midden Nederland (ROC MN) is een ondernemende onderwijsorganisatie voor middelbaar beroepsonderwijs, participatieonderwijs en bedrijfsopleidingen in de provincie Utrecht. ROC MN staat voor actueel en relevant onderwijs. Ons onderwijs maken we samen, in co-creatie met het beroepenveld waarvoor we onze studenten opleiden.
ROC MN heeft circa 20.000 studenten en 1800 medewerkers op meer locaties in Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort en omliggende gemeenten. De mbo-opleidingen worden aangeboden binnen kleinschalige, branchegerichte colleges en variëren van niveau 1 t/m niveau 4.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands en NT2 
Plaatsingsdatum
17-4-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,3 - 0,4 FTE
Omschrijving
Als docent bij het VAVO Lyceum ben je een talentvolle, motiverende docent voor leerlingen en een waardevolle collega binnen de sectie en het team. In de rol van docent Nederlands ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen aan leerlingen die over het algemeen in één jaar tijd een diploma of een deelcertificaat willen behalen voor vmbo-tl, havo of vwo. In de rol als docent NT2 ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen aan leerlingen die over het algemeen in één jaar tijd een succesverklaring schakel HO en schakel MBO willen behalen. Als docent weet je de leerlingen te prikkelen en bereid je ze optimaal voor op het examen. Daarnaast lever jij, als onderdeel van het docententeam, op proactieve wijze een bijdrage aan het teamoverleg. Waar nodig ontwikkel je nieuwe lesplannen, maak en beoordeel je schoolexamens en begeleid je leerlingen bij het maken van het profielwerkstuk.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
  • Een eerstegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Nederlands aangevuld met een NT2 bevoegdheid of certificering;
  • Je hebt ervaring met het verzorgen van onderwijs aan examenklassen en NT2 onderwijs, bij voorkeur binnen het VAVO;
  • Je bent een onderwijsmens in hart en nieren. Je hebt ideeën en weet anderen daar op positieve wijze in te betrekken en voor te motiveren;
  • Affiniteit met de doelgroep van het VAVO Lyceum;
  • Je vindt het leuk om te werken met leerlingen in de leeftijdscategorie van 16-23 jaar en weet hen op enthousiaste, oprechte wijze te motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf en hun studie te halen;
  • Je bent gericht op samenwerking, flexibel, zelfstandig en proactief;
  • Bereidheid om lessen te verzorgen in Utrecht en Amersfoort.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC CAO MBO
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden onze nieuwe docenten met ingang van het schooljaar 2018-2019 een tijdelijke aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.687,- en maximaal € 4.553,- bij een volledige aanstelling (schaal LB/LC, CAO MBO).
Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), een reiskostenregeling en aantrekkelijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Je kunt reageren tot 4 mei 2018. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 16 mei 2018 in de middag.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.