Vacature Groepsleerkracht met een VO bevoegdheid in Schiedam

Onderwijs

Over Mavo Schravenlant XL

Naam school
Mavo Schravenlant XL
Contactpersoon
Mevr. Boxem
Plaats
Schiedam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Mavo Schravenlant XL: jouw beste kans van slagen!

Mavo Schravenlant XL is een openbare, kleinschalige school (500 leerlingen) voor bbl- (klas 1 en 2), kbl- (klas 1 t/m 4) en mavo-leerlingen (klas 1 t/m 4) aan de Van der Leeuwlaan 3 én de Piersonstraat 33 in Schiedam, met aandacht voor de leerlingen en hun ontwikkeling. Iedereen is welkom, ongeacht levensovertuiging, cultuur of maatschappelijke positie.

Wij werken samen vanuit rust, orde en regelmaat. Wij betrekken leerlingen, ouders, basisscholen en het vervolgonderwijs (havo en mbo) bij de ontwikkeling van de leerling, het onderwijs en de school.

Ons logo geeft weer hoe wij dit binnen het onderwijs op Mavo Schravenlant zien: leren moet vloeiend, dynamisch en gevarieerd zijn. Het moet ergens naartoe leiden, in een opwaartse beweging en steeds goed worden afgesloten. De leerling én de medewerker moet worden uitgedaagd en het gevoel krijgen dat het motiverend werkt als je iets goed doet!
Een positief gevoel zorgt ervoor dat de leerling en de medewerker beter presteren. Op Mavo Schravenlant XL geloven wij in kansen, een positief gevoel, presteren vanuit je eigen mogelijkheden en het maximale uit jezelf halen.
In de afgelopen vier jaar is de school enorm gegroeid, van 230 naar 500 leerlingen. Dit komt mede door ons onderwijsconcept. Lees alles over de school en ons onderwijs op onze site.

XL-mogelijkheden van Mavo Schravenlant

- Versterkt Engels (extra Engelse lessen en niet-examenvakken in het Engels, zoals lichamelijke opvoeding, beeldende vorming en workshops);
- vier uur workshops per week met (indien nodig) bijles(sen) Nederlands, Engels, wiskunde, rekenen, zaakvakken en huiswerkbegeleiding;
- alle vakken worden apart aangeboden op Mavo Schravenlant XL en niet als combinatievakken, zoals mens & maatschappij of mens & natuur;
- maatwerkleren binnen de les, voor een maximale ontwikkeling en eventuele opstroom naar een hoger niveau en
- examen in 7 vakken in plaats van 6.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht met een VO bevoegdheid 
Plaatsingsdatum
16-4-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1fte
Omschrijving
De vacature heeft betrekking op basis 1 en basis 2. De groepsleerkracht geeft (bijna) alle lessen lessen aan deze klas(sen).

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Pabo
Functie-eisen
Een bevoegd docent of in het laatste jaar van de opleiding. Affiniteit met het vmbo basis is een vereiste.
Een Pabo docent heeft de voorkeur, met een 2e graads bevoegdheid voor een vak in het VO of met de aanvullende scholing groepsdocent.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De sluitingsdatum is zondag 13 mei. Uiterlijk in de week van 14 mei krijgen alle sollicitanten een reactie. De gesprekken vinden plaats na de meivakantie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.