Vacature Parttime leerkracht voor groep 3 in Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Dhr. Ronnie Pfeffer
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Parttime leerkracht voor groep 3 in Rotterdam 
Plaatsingsdatum
16-4-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

Lezen, schrijven en rekenen. Klokkijken, wereldoriƫntatie en de kinderen zich leren te verplaatsen in anderen. Wat gaat het toch snel in groep 3. Als meester of juf draag je bij aan de razendsnelle ontwikkeling van de kinderen. Je voelt precies aan wat deze groep nodig heeft. Even zelfstandig werken? Of misschien toch in groepjes? Ben jij de docent die duidelijk is en daarmee zorgt voor een goede structuur in je lessen?

Wij zijn op zoek naar een bevlogen groepsleerkracht voor een dynamische groep 3 in Rotterdam.
Ben jij die onderbouw docent die, zowel didactisch als pedagogisch het verschil maakt?

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

-  Je bent in het bezit van een PABO-diploma 

-  Je bouwt in korte tijd een goede band met de leerlingen op 

-  Je zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep 

-  Je zorgt voor een creatieve insteek van je lessen door middel van materialen toe te passen

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.