Vacature Leerkracht groep 7/8 op een Montessori school in Rotterdam in Capelle aan de...

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Dhr. Ronnie Pfeffer
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 7/8 op een Montessori school in Rotterdam 
Plaatsingsdatum
16-4-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Voor een Montessorischool in het centrum van Rotterdam, zijn wij op zoek naar een Pabo afgestudeerde leerkracht die fulltime beschikbaar is. Als docent op een Montessorischool zorg je voor een goede balans tussen vrijheid en een systeem van vaste regels. Je helpt het kind om zelfstandig te zijn en je weet precies welke vervolgstappen er voor zijn/haar ontwikkeling bepaald moeten worden. Je maakt gebruik van moderne didactiek en de nieuwste lesmethodes, verrijkt met de Montessori benadering. 

Wij zijn op zoek naar een positieve juf of meester die activeert, stimuleert en motiveert. Herken jij jezelf hierin?

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

-  Je bent in het bezit van een PABO-diploma 

-  Je beschikt over de kennis met betrekking tot de diverse leerlijnen

-  Je kiest bewust voor het Montessori onderwijs

-  Je zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.