Vacature Parttime leerkracht voor groep 7 in Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Dhr. Ronnie Pfeffer
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Parttime leerkracht voor groep 7 in Rotterdam 
Plaatsingsdatum
16-4-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

De topografie van Europa, de Tachtigjarige Oorlog en de Gouden Eeuw. Weet jij nog wat je allemaal leerde in groep 7? Waarschijnlijk wel. Er wordt niet voor niets vaak gezegd dat dit het belangrijkste jaar is op de basisschool. 

Een spreekbeurt, boekbespreking en het maken van een werkstuk komen ook aan bod. Ook wordt er tegen het einde van het jaar een voorlopig advies gegeven. Ben jij de juf of meester die deze groep kan voorbereiden op het voortgezet onderwijs?

Wij zijn op zoek naar een bevlogen groepsleerkracht voor een dynamische groep 7 in Rotterdam.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

-  Je bent in het bezit van een PABO-diploma 

-  Je bouwt in korte tijd een goede band op met bovenbouwleerlingen

-  Je zorgt voor een prettig en veilig klimaat in de klas

-  Je zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep 

-  Je bent woonachtig in de directe omgeving van Rotterdam

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.