Vacature Docent Engels 1e graad in Nieuwegein

Onderwijs

Over Cals College

Naam school
Cals College
Contactpersoon
Mevr. Silvia Vermeulen
Plaats
Nieuwegein
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Cals College is een school waar voortdurend en actief gewerkt wordt aan onderwijsontwikkeling. Binnen de kaders is er veel ruimte voor initiatieven die daaraan bijdragen. We verwachten van jou als docent dat je graag een bijdrage levert aan de kwaliteit van het onderwijs, in de breedste zin van het woord. We hebben hoge verwachtingen van elkaar en werken voortdurend aan verbetering. 

We hebben een open blik naar buiten: nemen deel aan landelijke en internationale netwerken en laten ons onderwijs regelmatig bekijken door externe groepen, zoals Europees Platform (TTO), cultuurprofielscholen en het technasiumnetwerk. In 2016 heeft de vwo-afdeling het predicaat Excellente school gekregen. 
 
Voor leerlingen zijn er ook buiten de lessen om allerlei mogelijkheden om te excelleren, onder meer door het Tweetalig VWO (TTO), Chinees, U-talent, Technasium, versterkt talenonderwijs met Cambridge Engels, Goethe (Duits) en Delf Scolaire (Frans), de musical en allerlei vormen van internationalisering.

Er wordt klassikaal onderwijs gegeven met  moderne hulpmiddelen in een goed geoutilleerd gebouw. We geven lessen in een 65 minuten rooster.
 

Vacature

Functietitel
Docent Engels 1e graad 
Plaatsingsdatum
16-4-2018
Soort vacature
Fulltime
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
Het Cals College is een school waar voortdurend en actief gewerkt wordt aan onderwijsontwikkeling. Zo investeren we in didactisch coachen, formatief evalueren en maatwerk, ondersteund door ict. Binnen de kaders is er veel ruimte voor initiatieven die daaraan bijdragen. We verwachten van jou als docent dat je graag een bijdrage levert aan de kwaliteit van het onderwijs, in de breedste zin van het woord. We hebben hoge verwachtingen van elkaar en werken voortdurend aan verbetering.
  • We hebben een open blik naar buiten: nemen deel aan landelijke en internationale netwerken en laten ons onderwijs regelmatig bekijken door externe groepen, zoals Nuffic (TTO), cultuurprofielscholen en het technasiumnetwerk. In 2016 heeft de vwo-afdeling het predicaat Excellente school gekregen. 
  • Voor leerlingen zijn er ook buiten de lessen om allerlei mogelijkheden om te excelleren, onder meer door Chinees, UTalent, Technasium, versterkt talenonderwijs met Cambridge Engels, Goethe (Duits) en Delf Scolaire (Frans), de musical en allerlei vormen van internationalisering.
  • Er wordt klassikaal onderwijs gegeven met moderne hulpmiddelen in een goed geoutilleerd gebouw. We geven lessen in een 65 minuten rooster.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Het Cals College Nieuwegein is een havo/vwo school met een tweetalige afdeling, havo, atheneum, gymnasium en technasium. Wij zoeken voor volgend schooljaar 2018-2019 een docent Engels voor 0,6 tot 0,8 fte met een 1e graads bevoegdheid. Affiniteit en/of ervaring met het IB-programma is een pre. 

Functie-eisen
Als docent ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het onderwijs, de leerlingbegeleiding en de onderwijsontwikkeling. Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om de leerling zelfstandig te ‘leren leren’. Je creëert daarbij een leerklimaat waar leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en vertrouwen ontwikkelen in het eigen kunnen. Je bent mensgericht en je hebt de focus op ontwikkeling van mensen. Als stevige, allround docent ben je inhoudelijk goed op de hoogte. Je deelt kennis met anderen, kunt goed samenwerken en weet leerlingen in hun kracht te  etten. Je werkt graag in een professionele setting.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met mevrouw K. Kotterer, schoolleider op 030 – 6036604. Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met mevrouw S. Vermeulen, medewerkster P&O op 030 – 6036604.

Sollicitatie
Je sollicitatie kun je, het liefst zo spoedig mogelijk, richten aan de heer J.M. Kwaaitaal via www.werkenbijcals.nl. Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.