Vacature Docent Scheikunde (0,5 fte) in Duiven

Onderwijs

Over Candea College

Naam school
Candea College
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Duiven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Het Candea College (vmbo, havo en vwo) is de brede scholengemeenschap voor Duiven, Loo, Groessen, Westervoort, Giesbeek en Lathum. Het Candea College is georganiseerd in vier opleidingen (vmbo-(s)bb/kb, vmbo-gt, havo en vwo. Elke opleiding staat onder leiding van een opleidingsdirecteur en heeft een eigen docententeam en leshuis. Samen zorgen zij ervoor dat van de brugklas tot en met het eindexamen wordt gewerkt vanuit één onderwijskundige visie. Kenmerkend is de nauwe samenwerking met de basisscholen en de intensieve begeleiding. De school kent twee richtingen binnen de havo (havo-art en havo-technasium) en drie richtingen binnen het vwo: atheneum, gymnasium en technasium. Deze laatste vwo-richting onderstreept de sterke bèta/techniek-poot van het Candea College.

Vacature

Functietitel
Docent Scheikunde (0,5 fte) 
Plaatsingsdatum
16-4-2018
Met ingang van
1-8-2018
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Omschrijving
DE UITDAGING
Wij zijn per 1 augustus 2018 op zoek naar een eerstegraads docent voor ongeveer 13 lessen (0,5 fte) in de onder- en bovenbouw van havo en vwo. Je levert vanuit je vakexpertise een bijdrage aan het onderwijskundig klimaat binnen de opleiding. Je draagt zorg voor de afstemming van onderwijsactiviteiten met anderen en bewaakt de kwaliteit van het onderwijs op jouw vakgebied. Je zorgt voor een goede aansluiting van het vakgebied tussen onder- en bovenbouw.
 
JOUW PROFIEL
Je bent in het bezit van een 1e graads bevoegdheid scheikunde en hebt affiniteit en ervaring met havo- en vwo-leerlingen. Je gaat resultaatgericht en planmatig te werk. Je staat open voor vernieuwingen.
 
QUADRAAM
Het Candea College is onderdeel van Quadraam. Onder Quadraam vallen dertien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan.
Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een virtueel ontwikkelingscentrum (www.quriuz.quadraam.nl).
 
DE OMGEVING
Je wordt geplaatst in het opleidingsteam havo of vwo. Dit betekent dat je terechtkomt in een ervaren team. Het uitgangspunt van het onderwijs binnen zowel havo als vwo is het creëren van een uitdagende, veilige leeromgeving, waar leerlingen actief en zelfstandig kunnen werken en waar actueel en samenhangend onderwijs wordt aangeboden.
 
WIJ BIEDEN
Het betreft een tijdelijk dienstverband in verband met vervanging van zwangerschapsverlof tot 31 december 2018. De salariëring geschiedt op basis van functieschaal LB.
 
GEÏNTERESSEERD?
Meer informatie over de school vind je op www.candea.nl. Inlichtingen kun je inwinnen bij Wieteke Meessen, opleidingsdirecteur (w.meessen@candea.nl).
 
Reageren op deze vacature kan tot en met 13 mei 2018 via www.quadraam.nl, ‘vacatures’. De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern open gesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 13 of 20 mei.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.