Vacature Docent Wiskunde in Bilthoven

Onderwijs

Over Aeres MAVO Bilthoven

Naam school
Aeres MAVO Bilthoven
Contactpersoon
Mevr. Rijks Lutke
Plaats
Bilthoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Aeres MAVO Bilthoven is een categorale Mavo. Ons motto is ‘Talent voor groei’ waardoor ieder kind leert waar zijn of haar groei zit. Dit doen wij door zoveel mogelijk maatwerk te bieden. In het rooster zijn docent gestuurde uren en leerling gestuurde uren opgenomen. Leerlingen werken vanuit leerdoelen aan de doelen in de les. Zij kunnen zo hun eigen route bepalen. Ons onderwijs is volop in ontwikkeling.
 
Omdat we een kleine school zijn, kun je als medewerker invloed uitoefenen en meebepalen hoe wij ‘talent voor groei’ vormgeven. Wil jij naast het lesgeven meewerken om een duurzame school waarin de leerlingen en docenten zich volop aan het ontwikkelen zijn vorm te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Aeres, een unieke groep kennisinstellingen dat beroepsonderwijs in de hele groene kolom verzorgt: praktijkonderwijs, vmbo-, mbo-, hbo- en masteropleidingen, praktijkgericht onderzoek, deskundigheidsontwikkeling van professionals en kennisintensieve dienstverlening. Door samen te werken in onderwijs, onderzoek en zakelijke dienstverlening, laat Aeres als groep kennis en kunde groeien, van haar leerlingen en studenten én van haar docenten en medewerkers.

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 
Plaatsingsdatum
16-4-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 fte
Omschrijving
Aeres MAVO Bilthoven zoekt per 1 augustus 2018 een

Docent Wiskunde

voor 0,7 fte.

De functie
Vanuit je vakdeskundigheid geef je handen en voeten aan de verdere doorontwikkeling van het onderwijs. Je stuurt en begeleidt je leerlingen in hun leerproces op weg naar het examen en het vervolgonderwijs. Je sluit aan bij de belevingswereld van de leerlingen en bevordert een positief groepsklimaat. Je draagt actief bij aan een goede samenwerking met collega’s in het team. Weet waar je talenten liggen en zet deze in.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Jouw kwaliteiten
  • Je bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid;
  • Je bent in staat om vanuit leerdoelen het onderwijs vorm te geven;
  • Je bent in staat in te spelen op de diversiteit van de leerlingen;
  • Je bent analytisch en onderzoekend sterk.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Het onderwijs wordt aangeboden in een mooi monumentaal schoolgebouw, met voor iedere docent veelal een eigen leslokaal. We werken in een klein team met korte communicatielijnen en er zijn veel mogelijkheden voor ontwikkeling. Inschaling vindt plaats volgens de CAO-MBO in schaal LB (maximaal € 4.019,- bruto per maand bij volledige dienstbetrekking). Bij structurele vacatures wordt, in eerste instantie, een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep. Aanstelling bij tijdelijke vacatures vindt in de regel plaats via onze payrollpartner.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageren
Is je interesse gewekt en wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met J.A Rijks Lutke, locatiedirecteur telefoon 088-0205600. Je sollicitatiebrief met CV kun je tot en met woensdag 9 mei 2018 mailen naar mavo.bilthoven@aeres.nl.
Wij komen graag met je in contact voor een eerste kennismaking. De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 18 mei 2018.

Meer informatie over de organisatie vind je op de websites www.aeresmavo-bilthoven.nl en www.aeres.nl.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.