Vacature Onderwijsassistent in Arnhem

Onderwijs

Over De Onderwijsspecialisten

Naam school
De Onderwijsspecialisten
Contactpersoon
Mevr. Lenting
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent 
Plaatsingsdatum
16-4-2018
Met ingang van
14 mei 2018
Referentienummer
17 18-255
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,2
Omschrijving
 “Wij zijn speciaal op zoek naar jou”
 
Jij als onderwijsassistent, 1,2 wtf, speelt goed in op de ontwikkeling van leerlingen. Samen met een leraar sla jij de handen ineen op de Christoffelschool in Didam.
 
Kijk naar talenten, niet naar beperkingen
Werken bij De Onderwijsspecialisten betekent dat jij je verbindt aan het speciaal onderwijs. De Christoffelschool is één van de 25 scholen die deel uitmaakt van De Onderwijsspecialisten.
Onze school geeft speciaal onderwijs aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. We bieden onderwijs gericht op verschillende uitstroomprofielen, van dagbesteding tot en met vervolgonderwijs. Onze leerlingen hebben gemeenschappelijk dat ze speciaal onderwijs nodig hebben op basis van hun leermogelijkheden en ondersteuningsbehoefte in het onderwijs. Elk kind is voor ons uniek, daarom stemmen we het onderwijs af op de ontwikkelingsmogelijkheden van onze leerlingen.
 
Als De Onderwijsspecialisten onderscheiden we ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. Zo leveren we samen met ouders en partners een passend onderwijsaanbod. En dat lukt alleen met de juiste medewerkers: onderwijsspecialisten, waarvan jij er één kunt worden.
 
Jouw baan als onderwijsassistent op de Christoffelschool
Als onderwijsassistent ben je onderdeel van een enthousiast en betrokken team medewerkers waarmee je ervaringen kunt delen. Je werkt samen met de leraar en ondersteunt een groep leerlingen met leerroute 3 en 4 of 5 tot en met 7. Je begeleidt de leerlingen bij activiteiten, samenwerken en in zelfredzaamheid. Je bent gemotiveerd om te werken met leerlingen met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Jouw achtergrond
Jouw werkervaring nemen wij graag mee. In ons vak gaat het er primair om dat je leerlingen oprecht passend onderwijs wilt leveren. Heb jij die ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan rollen wij vast de rode loper voor je uit.
 
  • Je hebt een relevant mbo-diploma, niveau 4 (sociaal pedagogisch werk, onderwijsassistent).
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van leerlingen en weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen.
  • Je begeleidingsstijl is duidelijk, neutraal en voorspelbaar.
  • Je hebt een proactieve houding.
  • Je hebt een flexibele en collegiale instelling waarbij je je inzet voor het team, ook bij naschoolse activiteiten.
  • Je werkdagen zijn de maandag, dinsdag en woensdag.
 
Jouw verdiensten
We bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden, en dit doen we ook voor onze medewerkers. Bij ons krijg je daarom alle ruimte om verder te leren. We bieden brede ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.
 
De school bevindt zich in Didam. Als onderwijsassistent in het speciaal onderwijs werk je volgens de cao primair onderwijs in schaal D. Het gaat om een contract voor bepaalde tijd ter vervanging van 14 mei 2018 tot en met uiterlijk 31 juli 2018.
 
Jouw sollicitatie
Is dit jouw baan? Dan dagen wij je uit om ons te verrassen met je motivatiebrief en cv. Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 22 april 2018. Vermeld ook even het vacaturenummer 17 18-255. Medewerkers met een vast dienstverband bij De Onderwijsspecialisten hebben voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.