Vacature docent Lichamelijke opvoeding 1e graad in Leiden

Onderwijs

Over Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO

Naam school
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO
Contactpersoon
Mevr. L. Tegelaar / Y. Leenart
Plaats
Leiden
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
SCOL is de afkorting van Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden.
SCOL biedt primair en voortgezet onderwijs aan van vmbo tot en met gymnasium. Onder SCOL vallen het Bonaventuracollege en het Visser 't Hooft Lyceum, tien rooms-katholieke basisscholen en zeven protestants-christelijke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude. De stichting telt ruim 9000 leerlingen en bijna 1000 medewerkers.

 

Vacature

Functietitel
docent Lichamelijke opvoeding 1e graad 
Plaatsingsdatum
16-4-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
± 0,12 en 0,5
Omschrijving
Het Visser 't Hooft Lyceum, locatie Kagerstraat (Leiden) zoekt per 1 augustus 2018 een eerstegraads docent lichamelijke opvoeding voor ± 0,12 fte tijdelijk en 0,5 fte vervanging.
De vacature betreft een combinatie van tijdelijk (tot 1 augustus 2019) en vervanging wegens zwangerschap (tot kerstvakantie 2018).  

Bijzonderheden
  • Het gaat om lessen aan havo/vwo, waarvan een groot deel in de onderbouw van ons bilingual department (TTO).
    • Tweetalig onderwijs (TTO) wil leerlingen goed voorbereiden op een steeds internationaler wordende samenleving. Daarvoor is talenkennis onmisbaar, maar ook kennis van Europa en ervaring met landen om ons heen. Als tto docent geef je in jouw vak vanaf dag 1 in het Engels les, daarnaast zoek je ook de samenwerking met andere vakken op om vakoverstijgende projecten en opdrachten te bedenken.
    • Er worden op het Visser ’t Hooft Lyceum veel extra activiteiten georganiseerd en wij verwachten dat je hieraan kunt en wilt bijdragen. Denk aan projectdagen, excursies, assemblies en voorstellingen. Onze leerlingen vertrekken ook regelmatig naar het buitenland voor excursies en uitwisselingen, deze reizen worden het liefst begeleid door tto docenten.
    • Uiteraard moet het Engels van jou als tto docent goed zijn. Wij streven naar een docenten team waarin allen beschikken over een taalvaardigheid van minstens niveau B2 van het Europees Referentiekader voor de Talen voor alle vaardigheden. Docenten die op het moment van solliciteren niet over B2 niveau beschikken, zullen gebruik maken van een intern toetsing en scholing programma om vervolgens hun certificaat te behalen. Native of near-native speaker worden ook uitgenodigd te solliciteren.
  • Deze vacature staat niet open voor zij-instromers.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de teamleider, mevrouw Annemarie Davelaar, telefonisch 071 - 5171661.

Uw curriculum vitae met motvatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet.
De uiterste inzenddatum is dinsdag 1 mei 2018.

Alleen reacties via Meesterbaan kunnen in behandeling worden genomen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.