Vacature Leraar Gezondheid & Welzijn in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Gezondheid & Welzijn 
Plaatsingsdatum
16-4-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Wij zijn per direct op zoek naar een leraar Gezondheid en Welzijn binnen het team Doktersassistent op basis van ziektevervanging voor 0,4 fte. Als leraar ben je een enthousiast begeleider van studenten in het onderwijsleerproces. Dit draag je uit door je professionele kennis en vaardigheden over te dragen aan studenten en door te laten zien dat je jezelf ook continu ontwikkelt. Relevante ontwikkelingen in het werkveld worden vertaald naar het opleidingsprogramma en komen terug in onder andere het onderwijsmateriaal, in georganiseerde excursies en workshops. Je creëert een professionele en veilige leeromgeving. In deze zelfstandige functie wordt er tegelijkertijd een groot beroep gedaan op je vermogen tot resultaatgerichte samenwerking.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel
Beschik jij over:
- een relevante onderwijsbevoegdheid 2e graad? 
- een flexibele houding en kun jij snel inspelen op veranderende situaties?
- werkervaring of affiniteit met de gezondheidszorg?

 En wil jij:
- werken met studenten in de leeftijdscategorie van 16-55 jaar en weet je hen op enthousiaste, 
  oprechte wijze te motiveren het beste uit zichzelf en hun studie te halen?
 
Dan is deze (tijdelijke) baan vast iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van de vervanging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.019,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in decao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór uiterlijk 24 april a.s. het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Klaasje Smit (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-8534784. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.