Vacature Docent wiskunde 1e graad in Zeist

Onderwijs

Over Openbaar Lyceum Zeist

Naam school
Openbaar Lyceum Zeist
Contactpersoon
Mevr. S.A. Koudijs
Plaats
Zeist
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
De Openbare Scholengroep Schoonoord biedt een volledig aanbod aan voortgezet onderwijs. De groep bestaat uit vier scholen: het Openbaar Lyceum Zeist, het Openbaar VMBO en MAVO Zeist, Vakcollege Maarsbergen en MAVO Doorn. De scholen willen hun leerlingen ruimte en uitdaging bieden om hun talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij uitstekende prestaties te leveren. Tegelijkertijd wil de scholengroep leerlingen stimuleren mondige burgers te worden die verantwoordelijkheid kunnen nemen voor zichzelf en voor hun medemensen. De scholen spannen zich actief in voor verdraagzaamheid in de samenleving en tegen discriminatie van personen of groepen. Leerlingen kunnen binnen de context van een regulier onderwijsaanbod, de profielen expressie of sport volgen. De organisatie is sterk in ontwikkeling. Verantwoordelijkheden worden zoveel mogelijk gespreid. Voor nieuwe collega's zijn er volop mogelijkheden de onderwijskundige koers van de school mede te bepalen. Alle scholen zijn gecertificeerde opleidingsscholen. Wij hechten aan kwaliteit en leggen 'de lat' daarom hoog: zowel in de eisen die wij aan leerlingen stellen als in de verwachtingen aan ons personeel. Van kandidaten verwachten wij naast vakinhoudelijk en pedagogische competenties ook het vermogen op het eigen handelen te reflecteren, de bereidheid tot samenwerking en een probleemoplossende houding.
Bijzonderheden
Gelieve te solliciteren via het formulier van MeesterBaan.

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 1e graad 
Plaatsingsdatum
13-4-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1
Omschrijving
Wij zijn voor het Openbaar Lyceum Zeist op zoek naar een eerstegraads docent wiskunde. De vacature betreft voornamelijk uren in de bovenbouw van het havo en vwo en het gaat om wiskunde A,B en C lessen. De vaksectie is een jong bevlogen team, zij nemen onder meer deel aan wiskunde Olympiades en het vak NLT. Ook bekwamen zij zich in het vak rekenen en wordt volgend schooljaar gestart met het vak wiskunde D. De resultaten zijn goed maar de sectie is steeds op zoek naar mogelijkheden om het wiskunde onderwijs te verbeteren en eigentijds te houden.
Mocht je zin hebben in een nieuwe uitdaging en jouw bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van onze leerlingen, dan ben jij wellicht de collega die we zoeken.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Wij zoeken een  eerstegraads docent, die kennis heeft van het voortgezet onderwijs en het als een uitdaging ziet om leerlingen uit te dagen en te motiveren voor het vak wiskunde. De sectie bestaat op dit moment uit 8 collega's: drie vrouwen en vijf mannen. De vacature ontstaat door groei van de school en invoering van het vak wiskunde D, waardoor benoeming in een vast dienstverband na een jaar tot de mogelijkheden behoort.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
afhankelijk van ervaring en bevoegdheid
Arbeidsvoorwaarden
Voor een (zeer) ervaren docent behoort inschaling in LC of LD tot de mogelijkheden. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee parallelle rondes, een met de schoolleiding en sectievoorzitter en een ronde met de clustercoördinator, sectieleden en leerlingen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.