Vacature Docent Nederlands in Amsterdam

Onderwijs

Over Hubertus & Berkhoff

Naam school
Hubertus & Berkhoff
Contactpersoon
Mevr. E. van Wilgen
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo
Beschrijving
Hubertus & Berkhoff, De Culinaire Vakschool is gevestigd in een gloednieuw schoolgebouw op de Zuidas in Amsterdam. De school beschikt over twee lesrestaurants en een Grand Café waar de leerlingen kunnen oefenen in de praktijk. Deze zijn toegankelijk voor gasten buiten de school. De school heeft een jarenlange traditie als leerschool voor horeca, bakkerij en toerisme. Hubertus & Berkhoff biedt vmbo basis- en kaderopleidingen met veel individuele aandacht en ambachtelijk vakmanschap. De school telt circa 550 leerlingen.

In het nieuwe gebouw wordt de kleinschaligheid gewaarborgd door de verdeling van onderbouw en bovenbouw. Leerlingen en docenten kennen elkaar goed en dat geeft een veilig gevoel. De kaderberoepsgerichte leerweg bieden we ook aan in tweetalig onderwijs (TTO) waarbij 30% van de lessen in het Engels worden gegeven.

De Hubertus & Berkhoff maakt deel uit van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep in Amsterdam met een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties, verdeeld over de gehele stad en telt in totaal ongeveer 3000 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
13-4-2018
Met ingang van
01-08-2018
Referentienummer
18/19-015
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Voor het schooljaar 2018 – 2019 zoeken wij met ingang van 1 augustus a.s. een docent Nederlands.
 
Wat ga je doen als docent Nederlands?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen Nederlands in de onder- en bovenbouw. Je geeft ook les aan de examenklassen. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?
  • 2e graads bevoegdheid of daarvoor studerend;
  • Pedagogisch en didactisch bekwaam;
  • Aantoonbare ervaring met VMBO klassen;
  • Bij voorkeur ervaring met examenklassen;
  • Flexibel.
Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan eigen professionalisering. Daarnaast bieden wij je een salaris binnen schaal LB en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VO.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijhetvova.nl.
Toch nog vragen? Neem contact op met Esther van Wilgen (afd. P&O), telefoonnummer: 020 – 579 7110.
 
Solliciteren?
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je z.s.m. via het online sollicitatieformulier òf per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 18/19 – 015.
 
Klik hier om direct online te solliciteren.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.