Vacature Docent Nederlands in Veenendaal

Onderwijs

Over Ichthus College

Naam school
Ichthus College
Contactpersoon
Dhr. C. Kromhout
Plaats
Veenendaal
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Ichthus College staat midden in de samenleving. Eigentijds en met open vizier. Als klankbord voor onze leerlingen om ze te helpen hun keuzes op waarde te schatten.
Binnen onze scholengemeenschap zijn we vooral gericht op de kwaliteit van het onderwijs en het welbevinden van onze leerlingen. Voor leerlingen moet op school ‘de nestwarmte’ merkbaar zijn. Maar er is meer.

Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Daar bedoelen we mee dat de school haar grondslag heeft in de Bijbel en de reformatorische belijdenisgeschriften. De levensbeschouwelijke identiteit is merkbaar in de lessen, in de omgang met elkaar en in de gehele schoolcultuur. De medewerkers willen leven, onderwijzen en vormen vanuit de overtuiging dat Jezus Christus de enige weg ten leven is. In verbondenheid aan Hem willen we als dragers van de identiteit ons werk doen.

Het Ichthus College positioneert zich als een professionele organisatie, waarbinnen goed onderwijs wordt gegeven en ook aandacht is voor meer- en minderbegaafde leerlingen.
Er werken professionals, mensen die verstand hebben van onderwijs, mensen die pedagogisch gevormd zijn. Docenten die met hart en ziel werken met hun kinderen, ze onderwijzen en opvoeden. De totale persoonlijke ontwikkeling van uw kind staat centraal. De leerlingen krijgen de mogelijkheid om de hun van God ontvangen gaven en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Het Ichthus College staat voor onderwijs dat gefundeerd is op de Bijbel. We zijn op zoek naar  medewerkers, die van harte achter het christelijk onderwijs staan. Medewerkers, die laten blijken, dat de christelijke identiteit er wel degelijk toe doet.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
13-4-2018
Met ingang van
27-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,48
Aantal uren
12
Omschrijving

Bent u docent Nederlands en in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid? Heeft u recente ervaring in de onderbouw van de havo en vwo? Bent u klaar voor een aantrekkelijke en dynamische baan? Reageer dan op deze vacature!

Functie:
In verband met vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Nederlands voor het verzorgen van ongeveer 12 lesuren per week.
 
Functie-eisen:
Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij:
 
  • in het bezit is van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor Nederlands of bezig is met het afronden van de lerarenopleiding tweedegraads Nederlands;
  • affiniteit heeft met leerlingen en hen weet te motiveren;
  • beschikt over de volgende competenties: goed klassenmanagement, goed kunnen samenwerken in teamverband, vaardig is in het overbrengen van kennis en ervaring heeft met het hanteren van de verschillende didactische werkvormen.
Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Uiteraard verwachten wij dat sollicitanten de grondslag van de school, de Bijbel en de daarop gegronde belijdenisgeschriften, van harte onderschrijven en uitdragen.

Inschaling:
Inschaling van de functie vindt plaats in schaal LB conform de geldende cao voor het voortgezet onderwijs. 
 
Meer informatie:         
Voor meer informatie over de vacature docent Nederlands kunt u contact opnemen met de heer G. Oomen, directeur onderwijs, telefoonnummer: (0318) 543210.
 
Sollicitatie:
Wij nodigen u uit om online te solliciteren door dit sollicitatieformulier in te vullen. Uw sollicitatie zien wij graag uiterlijk woensdag 25 april a.s. tegemoet. U kunt uw sollicitatie richten aan de voorzitter van het college van bestuur, de heer ing. J.J. van Dam.
 
De sollicitatiegesprekken staan worden gevoerd op maandagmorgen 14 mei 2018.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.