Vacature Assistent Roostermaker in Veenendaal

Onderwijs

Over Ichthus College

Naam school
Ichthus College
Contactpersoon
Dhr. C. Kromhout
Plaats
Veenendaal
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Ichthus College staat midden in de samenleving. Eigentijds en met open vizier. Als klankbord voor onze leerlingen om ze te helpen hun keuzes op waarde te schatten.
Binnen onze scholengemeenschap zijn we vooral gericht op de kwaliteit van het onderwijs en het welbevinden van onze leerlingen. Voor leerlingen moet op school ‘de nestwarmte’ merkbaar zijn. Maar er is meer.

Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Daar bedoelen we mee dat de school haar grondslag heeft in de Bijbel en de reformatorische belijdenisgeschriften. De levensbeschouwelijke identiteit is merkbaar in de lessen, in de omgang met elkaar en in de gehele schoolcultuur. De medewerkers willen leven, onderwijzen en vormen vanuit de overtuiging dat Jezus Christus de enige weg ten leven is. In verbondenheid aan Hem willen we als dragers van de identiteit ons werk doen.

Het Ichthus College positioneert zich als een professionele organisatie, waarbinnen goed onderwijs wordt gegeven en ook aandacht is voor meer- en minderbegaafde leerlingen.
Er werken professionals, mensen die verstand hebben van onderwijs, mensen die pedagogisch gevormd zijn. Docenten die met hart en ziel werken met hun kinderen, ze onderwijzen en opvoeden. De totale persoonlijke ontwikkeling van uw kind staat centraal. De leerlingen krijgen de mogelijkheid om de hun van God ontvangen gaven en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Het Ichthus College staat voor onderwijs dat gefundeerd is op de Bijbel. We zijn op zoek naar  medewerkers, die van harte achter het christelijk onderwijs staan. Medewerkers, die laten blijken, dat de christelijke identiteit er wel degelijk toe doet.
 

Vacature

Functietitel
Assistent Roostermaker 
Plaatsingsdatum
13-4-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,7
Omschrijving
De dienst roosterzaken, vallend onder de afdeling bedrijfsvoering, bestaat uit twee medewerkers een roostermaker en een assistent-roostermaker. De dienst roosterzaken is onder andere verantwoordelijk voor de totstandkoming van het basisrooster en maakt de planning van verschillende onderwijsactiviteiten en wijst onderwijsfaciliteiten toe.

Functie:
Vanwege interne doorstroom van een collega zijn wij voor onze school op zoek naar een assistent-roostermaker voor ca. 0,7 fte (28 uur per week). Als assistent-roostermaker ben je onder andere belast met de volgende werkzaamheden: 
  • het verwerken van de dagelijkse roosterwijzigingen en het opstellen van het weekrooster;
  • het dagelijks tijdig informeren van docenten en leerlingen over roosterwijzigingen door publicatie in Zermelo; 
  • het maken van diverse roosters zoals bijvoorbeeld: het toetsrooster, het rooster voor de rapportvergaderingen, het lesrooster tijdens de rapportvergaderingen, e.d.
Functie-eisen:
Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij:
  • een opleiding op MBO-niveau heeft afgerond; 
  • goed kan werken met MS Office;
  • ervaring heeft in een soortgelijke functie;
  • ervaring heeft met roosterprogramma Zermelo en werkervaring binnen het onderwijs is een pré;
  • beschikt over o.a. de volgende competenties: nauwkeurigheid, functioneren onder spanning, kwaliteitsgerichtheid, communicatief vaardig en proactief;
Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Uiteraard verwachten wij dat sollicitanten de grondslag van de school, de Bijbel en de daarop gegronde belijdenisgeschriften, van harte onderschrijven en uitdragen.

Arbeidsvoorwaarden:
De functie is ingeschaald in salarisschaal 6 (conform cao-vo).  Het betreft een tijdelijke benoeming voor de periode van één jaar.
 
Meer informatie:         
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer B. Adema, hoofd bedrijfsvoering, telefoonnummer: (0318) 543210. Je kunt ook de functiebeschrijving en het competentieprofiel opvragen bij de dienst P&O via het e-mailadres: sollicitatie@ichthuscollege.nl. 
 
Sollicitatie:
Wij nodigen u uit om online te solliciteren door dit sollicitatieformulier  in te vullen. Uw sollicitatie zien wij graag uiterlijk woensdag 25 april a.s. tegemoet. U kunt uw sollicitatie richten aan de voorzitter van het college van bestuur, de heer ing. J.J. van Dam.
 
Kandidaten die onder het doelgroepenregister vallen, zoals beschreven in de Wet banenafspraak nodigen wij van harte uit om op deze vacature te solliciteren.  

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op dinsdag 22 mei 2018. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
6
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.