Vacature Docent Voedingsleer in Ede

Onderwijs

Over Aeres MBO Ede

Naam school
Aeres MBO Ede
Contactpersoon
Vacature Ede
Plaats
Ede
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Aeres MBO Ede is een school middenin de Food Valley. Je kunt bij ons terecht voor de BOL-opleidingen Food en Toegepaste biologie. Ede is het centrum van de Food Valley. Daarin bundelt de stad leren en werken, kennis en innovatie op voedingsgebied met andere gemeenten, zoals Wageningen, Barneveld en Veenendaal.
 
Kenmerkend voor Aeres MBO is dat we aantrekkelijk en op de agri-food business gericht onderwijs verzorgen. Andere kenmerken zijn onze doorlopende leerlijnen van vmbo tot hbo en de aandacht en zorg die we voor elkaar hebben.
 
Aeres is een unieke groep kennisinstellingen die beroepsonderwijs in de hele groene kolom verzorgt: praktijkonderwijs, vmbo-, mbo-, hbo- en masteropleidingen, praktijkgericht onderzoek, deskundigheidsontwikkeling van professionals en kennisintensieve dienstverlening. Door samen te werken in onderwijs, onderzoek en zakelijke dienstverlening, laat Aeres als groep kennis en kunde groeien, van  leerlingen, studenten én van medewerkers.

Vacature

Functietitel
Docent Voedingsleer 
Plaatsingsdatum
13-4-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3 fte
Omschrijving
Midden in de Food Valley ligt een groeiende school met ambitie. Hier leiden we ondernemende, jonge mensen op die kleur willen geven aan de foodsector.
 
Aeres MBO Ede zoekt per 1 augustus 2018 een docent Voedingsleer (0,3 fte).
Ben jij die daadkrachtige en gepassioneerde docent die studenten tot professionals opleidt?
 
Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging van zwangerschapsverlof.
 
Wat ga je doen? 
Als docent Voedingsleer heb je een brede inhoudelijke kennis van gezonde en duurzame voeding. Je koppelt deze kennis aan praktische en maatschappelijke thema’s en vertaalt dit naar realistische en praktische onderwijssituaties. Je geeft les aan studenten op mbo niveau 3 en 4. Je leert de studenten alles over het bereiden en produceren van voeding, van grondstof tot eindproduct, hoe dat hygiënisch en veilig gaat. Daarnaast ben je georiënteerd op het bedrijfsleven en bekend met projectmatig werken.
 
Als docent op onze school ken je je studenten. Je bent als docent soms een inspirator voor één student en dan weer de motivator voor de hele groep. Je investeert veel in je contact met je studenten. Als docent weet je dat een goede relatie tussen jou en de student een voorwaarde is.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Jouw kwaliteiten:
  • Je wordt enthousiast van de dynamiek die in de opleiding aanwezig is.
  • Je hebt een brede inhoudelijke kennis van gezonde en duurzame voeding.
  • Je bent in staat om in te spelen op de diversiteit van de studenten en je hebt oog voor hun verschillende talenten en achtergronden.
  • Je bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid.
  • Je bent in staat om de opleiding gestructureerd neer te zetten.
  • Je bent een flexibele teamspeler en deelt (pro)actief je kennis en vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod:
Een inspirerende werkomgeving met vernieuwend, beroepsgericht onderwijs.
Inschaling vindt plaats volgens de cao-mbo in schaal LB (max. € 4.019,00 bruto per maand bij volledige dienstbetrekking).
De aanstelling is voor een periode van 3 maanden ter vervanging van zwangerschapsverlof. Benoeming bij tijdelijke vacatures vindt plaats via onze payrollpartner.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitaties en inlichtingen:
Is je interesse gewekt en wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met de heer T. Spierings, teamleider mbo, telefoon 088-0205700 of per e-mail: t.spierings@aeres.nl.
Je motivatiebrief met CV kun je tot vrijdag 4 mei mailen naar k.speltincx@aeres.nl.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 17 mei 2018.
 
De school is gesloten van maandag 23 april tot en met vrijdag 4 mei 2018. Een reactie op jouw sollicitatie ontvangt je na die tijd.
 
Meer informatie over de organisatie vind je op de websites www.aeresmbo-ede.nl en
www.aeres.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.