Vacature Concierge in Veenendaal

Onderwijs

Over Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal

Naam school
Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal
Contactpersoon
Mevr. Suzanne Elbertsen
Plaats
Veenendaal
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Werken op CSV Het Perron
 
CSV (vmbo en praktijkonderwijs) is samen met ROC A12 gevestigd op Het Perron. Beide scholen werken samen aan de ontwikkeling van sterk, verticaal beroepsonderwijs. CSV Het Perron is een Christelijke school. Leerlingen en docenten werken in een modern schoolgebouw met eigentijdse faciliteiten. Ons motto is Levensecht leren, leren door doen!
 
Leerlingen en docenten werken in leerhuizen en in moderne praktijkruimtes.  Docenten werken in (kleine) teams die verantwoordelijk zijn voor een groep leerlingen. Om onze leerlingen goed voor te kunnen bereiden op een plaats in de maatschappij werken we veel samen met het bedrijfsleven en instellingen.
 
CSV Het Perron heeft veel  te  bieden voor docenten en onderwijsondersteunend personeel:
 
·         Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanperspectief
·         Intensieve en passende begeleiding van nieuwe docenten
·         Vorm geven aan innovatief modern (beroeps)onderwijs
·         Leren door samen te werken
·         Grote betrokkenheid
·         Taakbeleid  wordt afgestemd op ieders kwaliteiten
·         Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Bijzonderheden
CSV maakt deel uit van het Regionaal Samenwerkingsverband VIA.

Vacature

Functietitel
Concierge 
Plaatsingsdatum
13-4-2018
Met ingang van
20-08-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Voor Het Perron zoeken wij een Conciërge (1,0 WTF)

Het Perron is de naam van het  schoolgebouw waar de Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal (CSV) en ROC A12 zich in 2010 gezamenlijk hebben gevestigd. Door de samenwerking tussen de twee scholen ontstaat een doorlopende leerroute van vmbo naar mbo voor leerlingen van twaalf tot twintig jaar, en dat op één gezamenlijke locatie. De CSV is een scholengemeenschap voor VMBO en Praktijkonderwijs. De school telt circa 1150 leerlingen.
ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum die in Veenendaal een aantal mbo opleidingen aanbiedt. ROC A12 heeft rond de 500 studenten op Het Perron.
 
Wat houdt de functie in?
De werkzaamheden worden verricht in het gebouw Het Perron waar dagelijks leerlingen, docenten en overige personeelsleden verblijven. De conciërges zijn onderdeel van de afdeling Facilitair.
Als conciërge ben jij een visitekaartje van de school. Je houdt toezicht op leerlingen, op het gebouw en het schoolterrein, voert klein onderhoud uit, treedt op bij conflicterend gedrag van leerlingen en ontvangt mogelijk bezoekers. Kortom, je draagt zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het gebouw en verricht daarbij ondersteunende diensten. De werkzaamheden worden op basis van 40 uur in 5 dagen per week uitgevoerd.
 
Wat heb je voor de functie nodig?
- Hart en oog hebben voor leerlingen;
- Je bent in staat om leerlingen op een prettige en consequente wijze te benaderen en aan te spreken en zo nodig in te grijpen bij conflictsituaties;
- Je hebt ervaring in het werken met jongeren en inzicht in de organisatie van een onderwijsinstelling;
- Je bent in staat tot het verrichten van (klein) onderhoud, waarbij je vaktechnische kennis hebt van gebouwen, apparaten en installaties;
- Je beschikt over een flexibele werkhouding en bent breed inzetbaar;
- Je bent vaardig in het omgaan met verschillende mensen met verschillende karakters;
- Je verleent ondersteunende taken en diensten zoals receptietaken en het doorverwijzen van bezoekers;
- Je bent vaardig in het begeleiden en aansturen van ondersteunend personeel zoals schoonmaak medewerkers en facilitaire medewerkers;
- Je steekt de handen uit de mouwen en voelt je verantwoordelijk voor een opgeruimde omgeving;
 
Een van de belangrijkste competenties bij het uitvoeren deze functie is dat je pedagogisch goed onderlegd bent en communicatief vaardig.
 
Het betreft een reguliere vacature m.i.v. 20 augustus 2018 tot en met 31 juli 2019 met kans op verlenging of omzetting naar onbepaalde tijd bij goed functioneren en voldoende formatie.
 
Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie. Inschaling vindt plaats volgens de geldende cao-vo in schaal 4 (max. € 2.331,- bruto per maand, excl. vakantiegeld en een eindejaarsuitkering).
 
Geïnteresseerd?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de criteria? Stuur dan z.s.m. maar uiterlijk voor 27 april 2018 een motivatiebrief en CV t.a.v. Suzanne Elbertsen, afdeling P&O, via meesterbaan of naar personeelszaken@de-csv.nl. Bij een grote hoeveelheid aan sollicitanten zal de termijn om te solliciteren worden ingekort.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten de Bruijn, Hoofd Facilitair via m.debruijn@de-csv.nl (i.v.m. de meivakantie is de CSV tussen 27 april en 11 mei gesloten).
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO VO schaal 4
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.