Vacature Docent Nederlands 1e graads in Driehuis

Onderwijs

Over Ichthus Lyceum

Naam school
Ichthus Lyceum
Contactpersoon
Dhr. ir. D.A. Volmer
Plaats
Driehuis
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Het Ichthus Lyceum in Driehuis is een bloeiende school voor gymnasium-, atheneum- en havo-onderwijs. Ruim 1.200 leerlingen volgen onderwijs op het Ichthus Lyceum en dat aantal zal nog licht groeien. Sinds 2009 beschikt de school over een Technasium en is daarvoor ook officieel gecertificeerd. We beschikken over een fraai en modern gebouw, gelegen tegenover sportvelden en op loopafstand van station Driehuis.

Het Ichthus Lyceum is een school op algemeen christelijke grondslag. Dit komt tot uiting in de wijze waarop leerlingen en medewerkers elkaar respecteren en ruimte geven voor persoonlijke ontwikkeling. Ons onderwijs gaat dan ook uit van waarden, waarmee we onze leerlingen niet alleen toerusten met kennis voor een vervolgopleiding, maar hen ook begeleiden in hun ontwikkeling tot zelfbewuste en verantwoordelijke jongvolwassenen. We leggen daarbij de lat voor de leerlingen én voor onszelf hoog.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graads 
Plaatsingsdatum
13-4-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
max 1 wtf
Aantal uren
max 25
Omschrijving


Het Ichthus Lyceum zoekt per 1 augustus 2018 een

ERVAREN DOCENT NEDERLANDS (1e graads)       

Het betreft een betrekking van maximaal 25 lesuren. Het is ook mogelijk om naar een kleiner deel van de baan te solliciteren.

Onze voorkeur gaat uit naar een docent die niet alleen ruime ervaring heeft met het geven van lessen in de bovenbouw van het havo en vwo (inclusief examenklassen), maar ook vanuit een innovatieve grondhouding bereid is om het onderwijs voor het vak Nederlands op het Ichthus Lyceum verder te ontwikkelen en te verbeteren. Op de hoogte zijn van recente inzichten op het gebied van taalonderwijs is belangrijk. In de praktijk kunt u een goede woordenschatdidactiek hanteren, het begrijpend leesniveau van leerlingen op een hoger niveau brengen, goed differentiëren en als een coach met de leerlingen optrekken in hun leerproces. U bent in staat leerlingen te begeleiden bij hun PTA en kritisch en constructief feedback en feedforward te geven. 


  
  
  
  
  

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Als u in het bezit bent van een 1e graads bevoegdheid en ervaring heeft in het geven van lessen in de bovenbouw van havo en vwo, nodigen we u van harte uit te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB, LC bespreekbaar
Arbeidsvoorwaarden
Salariering, afhankelijk van ervaring in schaal LB of LC van de cao-vo

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Uw sollicitatie kunt u per email richten aan mevrouw M. van Steenis (schoolleider).  Ook voor vragen m.b.t. deze vacature kunt u bij haar terecht. Wij verwachten uw sollicitatie zo spoedig mogelijk maar uiterlijk op 18 mei 2018 te ontvangen via 
m.vansteenis@ichthuslyceum.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.