Vacature administratief medewerker in Lochem

Onderwijs

Over Staring College

Naam school
Staring College
Contactpersoon
Mevr. Leussink
Plaats
Lochem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Staring College is een brede scholengemeenschap met vestigingen in Lochem en Borculo. De school verzorgt onderwijs voor leerlingen van de vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met het gymnasium. De grootste woonkernen in het voedingsgebied zijn Lochem, Laren, Ruurlo en Borculo. Het Staring College heeft een streekfunctie. Het totaal aantal leerlingen is ruim 2000 en het aantal medewerkers ruim 200.
 
De hoofdvestiging in Lochem is gehuisvest in een prachtig gebouw. Hier wordt het volledige onderwijsaanbod verzorgd van vmbo/mavo tot en met gymnasium, uitgezonderd leerjaar 3 en 4 van het beroepsgerichte vmbo.
 
De kleinschalige school aan de Beukenlaan in Borculo huisvest de leerjaren 1 en 2 van vmbo tot en met vwo en bovendien het mavo, leerjaar 3 en 4. Bij het mavo wordt een beroepsgericht vak aangeboden. Het karakteristieke gebouw aan de Herenlaan is weliswaar op leeftijd, maar goed onderhouden. Het onderwijsaanbod is leerjaar 3 en 4 van de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg met de afdelingen zorg en welzijn breed, mobiliteit en transport, economie en ondernemen en horeca, bakkerij en toerisme.
 
Het onderwijs in het Staring College is kleinschalig georganiseerd in negen afdelingen met elk een eigen afdelingsleider. De directie bestaat uit de bestuurder en de directeur onderwijs. De afdeling bedrijfsvoering (centrale administratie, netwerkbeheer en personeelszaken) ondersteunt het bestuur, de directie en de afdelingsleiders.
 
Het Staring College staat bekend om zijn prettige sfeer, open klimaat en veilige leeromgeving. Het onderwijs is te omschrijven als eigentijds en solide. De laatste jaren zijn we intensief bezig met onderwijsontwikkeling gericht op het verbeteren van het leren van de leerling. De leerlingbegeleiding en –ondersteuning getuigen van grote betrokkenheid van de medewerkers. De resultaten van de school zijn al jarenlang uitstekend te noemen.
 
Het motto van de school is ‘dichter bij de leerling’. Wij willen nadrukkelijk aandacht geven aan de vertaling van dit motto in het onderwijs, de leerlingbegeleiding en bij het werk van de onderwijsondersteunende diensten.
 
Zie voor meer informatie onze website: www.staring.nl
En onze schoolgids

Vacature

Functietitel
administratief medewerker 
Plaatsingsdatum
13-4-2018
Met ingang van
03-09-2018
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4000
Omschrijving
Het Staring College te Lochem en Borculo zoekt:
 
Administratief medewerker E met accent op leerlingenadministratie en applicatiebeheer Magister 0,4000 fte (ca. 16 uur per week).
Ingangsdatum: 3 september 2018.
Het betreft een tijdelijke aanstelling gedurende het schooljaar 2018-2019 met uitzicht op een vast dienstverband.
 
Inlichtingen bij: mevrouw W. Colenbrander, hoofd bedrijfsvoering tel. 0573-297200.

Meer info: staring.nl

De vigerende CAO-VO is van toepassing.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Minmiaal MBO werk- en denkniveau

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 6

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De sluitingstermijn is 13 mei 2018.
De gesprekken zijn gepland op maandag 28 of woensdag 30 mei 2018.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.