Vacature Leerkrachten, SO, Gelinckschool Spijkenisse, 32 - 40 uur per week in Rotterdam

Onderwijs

Over Horizon

Naam school
Horizon
Contactpersoon
Mevr. HRSA
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs is de expert voor jeugdigen met complexe gedragsproblemen. Met innovatieve onderwijskundige, pedagogische en didactische methodieken stimuleert Horizon jongeren en hun ouders om zelf de regie over hun leven te (her)pakken. Horizon Onderwijs (1850 leerlingen) telt 23 SO / VSO scholen in heel Zuid-Holland, van Alphen aan den Rijn tot Oostvoorne. Er is ook een locatie in Harreveld. Op onze scholen krijgen leerlingen in de leeftijd van 4 - 23 jaar in kleine klassen individueel gericht onderwijs op VMBO niveau of hoger of praktijkonderwijs. Ons doel is leerlingen te stimuleren richting actief burgerschap via vervolgonderwijs, het behalen van een diploma of certificaat of toeleiding naar de arbeidsmarkt.

Bij Horizon bieden we je een uitdagende, leerzame functie bij een dynamische organisatie. In samenwerking met de mede-professionals op jouw locatie haal je het meest optimale uit de leerling. We hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling en bieden hiervoor trainingen aan via onze Horizon Academie, zoals Persoonlijk Meesterschap, Gezamenlijk Gezag en Veilig Vakmanschap. Via deze trainingen werk je aan je eigen ontwikkeling, zodat je steeds voorbereid bent op de maatschappelijke veranderingen die onze doelgroep en passend onderwijs met zich meebrengen.
Bijzonderheden
-

Vacature

Functietitel
Leerkrachten, SO, Gelinckschool Spijkenisse, 32 - 40 uur per week 
Plaatsingsdatum
13-4-2018
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,80 - 1,00
Aantal uren
32-40
Omschrijving
Horizon, locatie Gelinckschool Spijkenisse
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs vindt dat ieder kind waardevol is en talenten heeft. Soms lukt het een kind echter (nog) niet om zijn of haar kwaliteiten te ontwikkelen. Door ernstige gedragsproblemen, een gedragsstoornis of bijvoorbeeld ouders/opvoeders die tijdelijk minder goed voor hem of haar kunnen zorgen. Als gedragsexpert sluit Horizon aan op wat het kind wel kan ontwikkelen. De begeleiding en behandeling van deze jeugdigen en hun ouders/opvoeders vindt plaats op meerdere locaties in Zuid Holland en Gelderland.
 
Wij geven onderwijs aan leerlingen van 4 tot ongeveer 12 jaar waarbij er sprake is van een zo complexe leer- en/of gedragsproblematiek dat het onderwijs in de regio niet toereikend is. De Gelinckschool Spijkenisse neemt leerlingen op bij wie het leerproces verstoord is geraakt of dreigt te raken. We zijn hard op weg om een Leader In Me school te worden, waarin de 7 gewoonten van Covey door het hele onderwijs leidend zijn.
 
Voor onze school zijn we op zoek naar motiverende en inspirerende:
 
Leerkrachten
Speciaal Onderwijs
32-40 uur per week

Wat ga je doen
Als geen ander weet je een veilige leer- en werkomgeving te realiseren, op basis van de behoeften en ontwikkelingsprocessen van de leerlingen. Je biedt hen houvast en structuur bij keuzes, zodat zij zich sociaal-emotioneel en moreel kunnen ontwikkelen. Lesgeven is je passie en dit straal je uit naar de leerlingen, de ouders/verzorgers en je collega’s. Bij onze school wordt les gegeven volgens de afspraken in het groepsplan en het ontwikkelperspectiefplan. Hierin worden de doelen samen met de ouders/verzorgers en leerlingen afgestemd. In het werk word je begeleid door de schoolleider, de intern begeleider en  gedragswetenschapper.
 
Je stimuleert jongeren met complexe gedragsproblematiek en hun ouders/opvoeders om zelf de regie over hun leven te pakken. Dat vergt passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen. Je geeft talent een kans!
 
Wat breng jij mee?
  • Je bent in het bezit van een PABO diploma;
  • Hebt affiniteit en relevante ervaring met onze doelgroep;
  • Je bent een doorzetter, flexibel, enthousiast en je staat stevig in je schoenen;
  • Ook kan je goed omgaan met conflicten en je probleemoplossend vermogen is sterk ontwikkeld;
  • Je bent  integer en communicatief vaardig.
 
Arbeidsvoorwaarden
Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Primair Onderwijs, waarbij de functie  is gewaardeerd in schaal LB (max bruto € 3.826,- per maand op basis van een fulltime aanstelling). Horizon biedt een uitdagende functie in een dynamische organisatie waarin volop aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Onder begeleiding van mede-professionals probeer je via onze methodieken het meest optimale uit de leerling te halen. Bij Horizon is er volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door middel van trainingen bij onze eigen Horizon Academie.
 
Heb je nog vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janny Koalsie - Mourik, schoolleider, telefoonnummer 06-24120457.
 
Solliciteer!
Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag uiterlijk 30 april 2018 via de knop “Direct Solliciteren” op onze website www.horizon.eu/werken-bij/vacatures/.
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Pabo
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.