Vacature Docent Natuurkunde/ Scheikunde vmbo (0,8 fte) in Amsterdam

Onderwijs

Over Mediacollege Amsterdam

Naam school
Mediacollege Amsterdam
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
Mediacollege Amsterdam

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde/ Scheikunde vmbo (0,8 fte) 
Plaatsingsdatum
13-4-2018
Referentienummer
99580
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Vast
FTE
0,8
Aantal uren
30
Omschrijving

Docent Natuurkunde & Scheikunde (0,8 fte)
- vmbo Mediacollege Amsterdam -
Het vmbo Mediacollege Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent Natuurkunde/ Scheikunde (NaSk) voor 0,8 fte.

Past deze baan bij jou?
Als inspirerende docent en begeleider van jonge mensen in de leeftijd van 12 tot 16 jaar, werk je samen in een dynamisch vmbo-team van enthousiaste docenten. Zij bepalen gezamenlijk het gezicht van de opleiding. Je geeft les en werkt aan de innovatie van het onderwijs. Daarbij word je ondersteund door een Technisch Onderwijsassistent. 

Resultaatgebieden
Je geeft lessen natuurkunde/ scheikunde in alle leerjaren van het vmbo. Je begeleidt groepen leerlingen, beoordeelt werkstukken, verslagen en je neemt toetsen af. Daarnaast signaleer en analyseer je behoeften tot vernieuwing van het onderwijsprogramma. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en verzorging van nieuwe onderwijsprogramma’s. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Als tweede graads bevoegd docent NaSk of LIO richting NaSk, ben je interpersoonlijk, pedagogische, communicatief, vakinhoudelijk en organisatorisch competent en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ook ben je goed in staat om lessen ordelijk te laten verlopen. Je inspireert de leerlingen, bent gericht op kwaliteit, resultaten en innovatie. Ook hecht je belang aan zelfontwikkeling. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een parttime (0,8 fte) tijdelijk dienstverband ingaande per 1 augustus 2018 tot en met 31 juli 2019 met daarna uitzicht op vast bij goed functioneren. 

Het bruto maandsalaris is conform CAO/MBO voor een docent LB of LC, afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring, minimaal € 2.687,-- en maximaal € 4.553,-- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%. Voor een LIO geldt de beloningsregeling ‘Leraar in opleiding’ conform CAO/MBO. 
Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO*. 

Je werkzaamheden verricht je op de Dintelstraat 15 te Amsterdam. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Door te klikken op de sollicitatiebutton kom je op de pagina, waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult, je cv en sollicitatiebrief uploadt en dit naar ons verzendt. De sluitingstermijn van deze vacature is 27 april 2018. Daarna zal Anton Tempelaar, personeelsfunctionaris, contact opnemen. De sollicitatieprocedure bestaat in de eerste ronde uit een gesprek en in de tweede ronde vindt er een proefles plaats. 
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Martin van Genderen, Schoolleider, onder het telefoonnummer 06 – 15903539. 

* de arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via de volgende website www.mboraad.nlonder publicaties. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.