Vacature Docent Techniek TNO (0,8 fte) in Castricum

Onderwijs

Over Bonhoeffercollege

Naam school
Bonhoeffercollege
Contactpersoon
Mevr. Mijnen
Plaats
Castricum
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
De ideale school: schept een veilige omgeving waarin leerlingen zich optimaal kunnen ontplooien en verantwoor-delijkheid dragen voor elkaar, hun omgeving en het eigen leerproces; heeft aandacht voor verdieping, levensbeschouw- ing, kunst en cultuur; koestert de verwondering en stimuleert onderzoek; maakt waardering zichtbaar voor uitblinken op het gebied van leren en talentontwikkeling door diploma’s en getuigschriften; integreert technologische ontwikkelingen en ICT op zinvolle wijze; zet jongeren in de samenleving met een grote verscheidenheid aan talenten, kennis, vaardigheden, mooie herinneringen en een rotsvast vertrouwen in de toekomst: jongeren op wie we trots zijn.
Het Bonhoeffercollege streeft ernaar iedere dag opnieuw zo’n school te zijn.
 

Vacature

Functietitel
Docent Techniek TNO (0,8 fte)  
Plaatsingsdatum
13-4-2018
Met ingang van
1 augustus 2018 of 1
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Wij zijn met ingang van 1 augustus 2018 of 1 oktober 2018 op zoek naar een enthousiaste docent Techniek, Natuur en Onderzoek voor 0,8 fte. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

Je bent een techniekdocent die graag nieuwe manieren van lesgeven uitprobeert, flexibel kan omgaan met lesstof en het leuk vindt om eigen lesmateriaal te maken. Je hebt vernieuwende ideeën voor het vak TNO en je houdt actuele ontwikkelingen op techniek gebied bij. 
 
Je hebt affiniteit met ict en digitaal lesmateriaal. We werken bijvoorbeeld met de 3Dtekensoftware (sketchup) en de 3Dprinter (ultimaker). Je hebt een passie voor het onderwijs en een grote betrokkenheid bij de leeftijdsgroep. Je onderschrijft de ingezette onderwijsvernieuwing en wil hieraan een actieve bijdrage leveren. Je bent iemand die graag samenwerkt en wil werken aan je eigen ontwikkeling in samenspraak met je afdelingsleider, vaksectie en coaches. 
 
TNO is een beweeglijk vak dat meevaart op de actualiteiten. Leerlingen leren de basis van gereedschappen, veiligheid, natuurkunde en techniek. Daarnaast krijgen ze een breed aanbod van onderwerpen om zelfstandig mee te werken. De ruimte voor verbreding en verdieping wordt verkregen door de leerling een zekere keuze te geven in de te maken stof. TNO draait om vooral praktisch bezig zijn met daaraan gekoppelde theorie.  

We bieden uitdagend en vernieuwend onderwijs waarbij kennis en kwaliteit centraal staan. Binnen onze scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium werken 1570 leerlingen en 160 medewerkers in een omgeving die stimuleert tot leren in een plezierige, veilige sfeer. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een tijdelijk dienstverband tot minimaal juli 2019 met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform de cao VO.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over de school vind je op www.bonhoeffer.nl. Inlichtingen kun je inwinnen bij mevrouw Mijnen, e-mail r.mijnen@bonhoeffer.nl.  
 
Je sollicitatiebrief met CV kun je vóór 11 mei 2018 onder vermelding van de vacaturenaam mailen naar directiesecretariaat@bonhoeffer.nl of je kunt solliciteren via meesterbaan.  
 
In verband met de meivakantie zijn wij van 27 april tot en met 13 mei gesloten. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.