Vacature Docent Nederlands onderbouw in Voorburg

Onderwijs

Over Corbulo College

Naam school
Corbulo College
Contactpersoon
Dhr. P. van Poelgeest
Plaats
Voorburg
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo
Beschrijving

Het Corbulo College is een VMBO-school voor Techniek, Technologie en Design.

Een kleinschalige school met ruimte voor zo’n 300 leerlingen, een school waar iedereen zich snel thuis voelt. De school is gehuisvest in een modern transparant gebouw en is facilitair goed voorzien. De positieve kwaliteitskaart van de onderwijsinspectie vormt een stabiele basis voor de doelen die de school zich de komende jaren stelt.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands onderbouw 
Plaatsingsdatum
12-4-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 -0,9
Aantal uren
19 - 25
Omschrijving
Dit is een vacature voor een docent Nederlands onderbouw die les geeft aan eerste en tweede klassen van de basisberoepsgerichte en kaderberoepsgerichte leerweg met en zonder LWOO. Alle lessen worden gegeven op het Corbulo College een kleinschalige VMBO voor Techniek Technologie en Design. De LWOO klassen bevatten maximaal 17 leerlingen en de reguliere klassen maximaal 24 leerlingen. Over de dagen of dagdelen waarop moet worden gewerkt kan in  overleg worden besloten.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Pabo
Functie-eisen
Wij willen graag sollicitanten die een tweede graads bevoegdheid voor Nederlands hebben, een PABO diploma en/of die bereid zijn om een deeltijds tweede graads opleiding Nederlands te gaan volgen. Wij hebben een sterke voorkeur voor mensen die ervaring hebben binnen het voorgezet onderwijs en met name het VMBO of in de bovenbouw van het primair onderwijs met name in groep 7 en 8.  Uiteraard is affiniteit met praktisch ingestelde VMBO-leerlingen een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Lb
Arbeidsvoorwaarden
Er wordt gestart met een jaarcontract met een proeftijd van drie maanden. Onbevoegden starten in schaal 9 en tweede graads of PABO bevoegden in Lb. Er is uitzicht bij goed functioneren op een vaste aanstelling.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Er kan t/m 14 mei worden gereageerd waarna er sollicitatie gesprekken met de directeur en adjunct-directeur personeelszaken plaats vinden. Daarna volgen er proeflessen, waarna wordt besloten wie wij een baan op onze prachtige school aan bieden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.