Vacature Leerkracht groep 7/8 in Heemstede

Onderwijs

Over Stichting Jong Leren

Naam school
Stichting Jong Leren
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Heemstede
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 7/8 
Plaatsingsdatum
12-4-2018
Met ingang van
1 juni 2018
Referentienummer
08VO (7/8)
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4250
Omschrijving
Ben jij een startende of ervaren leerkracht, houd je wel van een uitdaging en wil je je graag verder ontwikkelen? Bij Jong Leren krijg je hiervoor de ruimte!

CBS Halverwege is een kleine Christelijke basisschool in het dorp Halfweg. Kinderen uit Halfweg, Zwanenburg en de rook van Amsterdam-West bezoeken de school. Leuke, spontane kinderen en een gezellig, enthousiast en hardwerkend team. Samen met de Katholieke basisschool St. Jozef zit de Halverwege in een fusietraject om één interconfessionele basisschool in Halfweg te vormen. Op termijn wil de school deel uitmaken van het IKC Halfweg. Voor volgend schooljaar zijn groep, uren en dagen nog aan te passen i.v.m. een andere indeling van formatie. Heb je kwaliteiten op het gebied van ICT, Midden-management, coachen of een andere interessante expertise, laat het ons weten.

Voor de Halverwege zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven, pedagogische en didactisch sterke bovenbouw leerkracht. Ervaring met combigroepen is een 'must'.

Betreft een functie voor de maandag en een andere dag in overleg, wtf 0,4250 . Voor volgend jaar is inzet van functie, uren en dagen nog te bespreken i.v.m. een andere formatie.

Wij ontmoeten je graag!


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
- ervaring in een combinatiegroep
- ICT vaardig
- kennis van de nieuwste vakdidactiek
- teamplayer
- breed inzetbaar
- actieve en leergierige instelling

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA/LB
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden in overleg en afhankelijk van ervaring en opleiding. Bij gebleken geschiktheid is een vaste aanstelling bespreekbaar.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij Charis van Doorn, directeur Halverwege.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.