Vacature Onderwijsassistent in Heemstede

Onderwijs

Over Stichting Jong Leren

Naam school
Stichting Jong Leren
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Heemstede
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent  
Plaatsingsdatum
12-4-2018
Met ingang van
14 mei 2018
Referentienummer
10QF (OA)
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6750
Omschrijving

Ben jij een startende of ervaren onderwijsassistent, houd je wel van een uitdaging en wil je je graag verder ontwikkelen? Bij Jong Leren krijg je hiervoor de ruimte!

Ieder mens wil gezien en gehoord worden. Mensen zijn gelukkig wanneer zij hun passie kunnen volgen, hun talenten kunnen ontwikkelen en in mogen zetten. Wij vinden het belangrijk dat kinderen vertrouwen in zichzelf en de omgeving hebben.
Ons motto ‘Het mooiste wat je kunt worden, ben je zelf’ zegt alles over de manier waarop wij naar kinderen kijken. Veiligheid is een voorwaarde om te jezelf te kunnen zijn en te kunnen laten zien wie je bent. 

Kindcentrum De Molenwef biedt kinderen van 0 tot 13 jaar een veilige en plezierige plek waar iedereen erbij hoort. Onder één dak werken kinderopvang en onderwijs samen. We werken met één team, één visie en creëren een uitdagende en doorlopende ontwikkelingslijn. Wij stellen het leren, het onderkennen van behoeftes en het ontdekken van talenten centraal. De professionals zorgen samen met de ouders/verzorgers en het kind voor een optimaal mogelijke ontwikkeling. 

Onze kernwaarden VEILIGHEID, VERTROUWEN, BETROKKENHEID, TALENTEN ONTDEKKEN, SAMEN LEREN vormen de basis van onze visie en schoolplanontwikkeling.

Meer informatie over onze school is te vinden op de website van de school.

Het betreft een functie voor groep 1/2 (wtf 0,6750) en na de zomervakantie (wtf 0,6) overal inzetbaar. Alleen de ochtenden is ook een optie m.a.w. tijden en dagen in overleg.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
- diploma onderwijsassistent of studerend
- passie voor kinderen
- ambitie om door te groeien
- leergierig en een actieve houding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 4
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling in schaal 4, trede afhankelijk van ervaring.
Tijdelijke aanstelling, eventueel met uitzicht op vast.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij Karen Schildwacht, directeur De Molenwerf.

We ontmoeten je graag!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.