Vacature Secretaresse College van Bestuur in Ede

Onderwijs

Over COG

Naam school
COG
Contactpersoon
Mevr. Hester Top
Plaats
Ede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Welkom op de website van de stichting Christelijke Onderwijs Groep, Vallei & Gelderland-Midden (COG)
Vanuit een algemeen christelijke levensbeschouwing voert COG het bestuur over het Arentheem College, CSV, ROC A12 en Contractonderwijs, bekend als UPGRADE. Hiermee heeft COG zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op onderwijsgebied in de regio’s Vallei en Gelderland-Midden.
De stichting wil een bijdrage leveren aan de regio’s waarin zij werkt. Daarom bieden we onze leerlingen en studenten kwalitatief goed onderwijs. Ook begeleiden we hen in hun ontwikkeling tot gewaardeerd lid van de samenleving. Daartoe schept COG de voorwaarden en omstandigheden om haar scholen optimaal te laten functioneren. Met als doel, onderwijs met een plus.

Vacature

Functietitel
Secretaresse College van Bestuur 
Plaatsingsdatum
12-4-2018
Met ingang van
Z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
“Proactief initiëren, organiseren en stimuleren van een voortdurende dialoog, als een impuls voor professionalisering“
 
Secretaresse College van Bestuur (0,8 - 1,0 fte)
Ter ondersteuning van het CvB zoeken wij een secretaresse met teamspirit en ervaring in complexere organisaties.
 
Onze organisatie
Christelijke Onderwijs Groep Vallei & Gelderland-Midden (COG) in Ede is de overkoepelende stichting en het bestuur van Arentheem College, ROC A12, Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal (CSV), praktijkopleider UPGRADE en netwerkorganisatie Knooppunt Techniek.
De stafdiensten van de stichting zijn georganiseerd in de Gemeenschappelijke Dienst (GD), waarin de kennisgebieden Human Resources, planning & control, financiën, onderwijs & kwaliteitszorg, marketing en communicatie, huisvesting en ICT samenkomen.
De secretaresse werkt samen met de bestuurssecretaris en de secretaris Raad van Toezicht, vanuit het onderdeel Bestuursondersteuning. Hij/zij wordt aangestuurd door de bestuurssecretaris en rapporteert aan de voorzitter van het College van Bestuur.
 
Functie
De Gemeenschappelijke Dienst maakt momenteel verschillende bestuurlijke ontwikkelingen door. Zo start per 1 juni a.s. de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur, voor wie je administratieve en secretariële ondersteuning coördineert en uitvoert. Je wordt onderdeel van een drukke afdeling met complexe structuren. Hier heb je contact met diverse interne en externe stakeholders en brancheorganisaties, zoals MBO-Raad en Onderwijsinspectie. Je draagt bij aan de ondersteuning van bestuurlijke en managementprocessen, bijvoorbeeld voorbereiding van besluitvorming en organisatie van werkprocessen. Je voelt je thuis in deze dynamische omgeving. Je ziet logische verbanden en speelt in op de wensen van het bestuur en management. Agenda’s lopen synchroon en jouw planningen zijn op orde, kortom, je bent in staat om het overzicht te bewaren. Door de juiste vragen te stellen ken je je prioriteiten en weet je in correspondentie de juiste snaar te raken.
 
Het profiel
Onze organisatie is in ontwikkeling. Er is volop ruimte om met ons mee te bouwen, initiatief te nemen en nieuwe ideeën uit te wisselen. Wij zoeken een collega die met een frisse blik naar onze afdeling kijkt, daarop reflecteert en verbeteringen doorvoert. Iemand die resultaatgericht te werk gaat, zelfstandig is én een sterk team vormt met de collega’s van de afdeling.

 De ideale kandidaat herkent zichzelf in het volgende profiel:
  • een afgeronde, relevante HBO opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring;
  • inzicht in organisatorische en functionele verhoudingen;
  • weet prioriteiten te stellen en overzicht te houden;
  • signaleert knelpunten en draagt nieuwe ideeën aan;
  • uitstekend in het Nederlands en vaardig in Engels, in woord en geschrift;
  • vaardig met softwarepakketten zoals iBabs, Office 365 en Sharepoint;
  • een dienstverlenende en sociale instelling;
  • opgewekte en stressbestendige persoonlijkheid.
 
Wij bieden
Een uitdagende en veelzijdige functie voor 32 - 40 uur per week, bij aanvang een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. De functie wordt ingeschaald volgens de cao-VO, afhankelijk van werkervaring. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Standplaats is Ede.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Suzanne Bethlehem, bestuurssecretaris, via s.bethlehem@cog.nl of 0318 664141. Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan uiterlijk 27 april 2018 je motivatiebrief en cv in via Meesterbaan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.