Vacature Docent Wiskunde (IJsselstein) in Nieuwegein

Onderwijs

Over Cals College

Naam school
Cals College
Contactpersoon
Mevr. Silvia Vermeulen
Plaats
Nieuwegein
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Cals College is een school waar voortdurend en actief gewerkt wordt aan onderwijsontwikkeling. Binnen de kaders is er veel ruimte voor initiatieven die daaraan bijdragen. We verwachten van jou als docent dat je graag een bijdrage levert aan de kwaliteit van het onderwijs, in de breedste zin van het woord. We hebben hoge verwachtingen van elkaar en werken voortdurend aan verbetering. 

We hebben een open blik naar buiten: nemen deel aan landelijke en internationale netwerken en laten ons onderwijs regelmatig bekijken door externe groepen, zoals Europees Platform (TTO), cultuurprofielscholen en het technasiumnetwerk. In 2016 heeft de vwo-afdeling het predicaat Excellente school gekregen. 
 
Voor leerlingen zijn er ook buiten de lessen om allerlei mogelijkheden om te excelleren, onder meer door het Tweetalig VWO (TTO), Chinees, U-talent, Technasium, versterkt talenonderwijs met Cambridge Engels, Goethe (Duits) en Delf Scolaire (Frans), de musical en allerlei vormen van internationalisering.

Er wordt klassikaal onderwijs gegeven met  moderne hulpmiddelen in een goed geoutilleerd gebouw. We geven lessen in een 65 minuten rooster.
 

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde (IJsselstein) 
Plaatsingsdatum
12-4-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Vast
Omschrijving
Cals College IJsselstein bevat de afdelingen vmbo, havo en onderbouw vwo. In het vmbo bieden we de theoretische leerweg aan en binnen de beroepsgerichte leerweg per augustus 2016 de profielen: Economie en Ondernemen (E&O) Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren, Installeren en Energie (PIE) en Zorg en Welzijn (Z&W) Daarnaast bieden we leerwegondersteunend onderwijs aan en leerwerktrajecten.

Een school waar leerlingen zich thuis voelen. Ze krijgen alle kans hun talenten te ontwikkelen. Ze leren verder kijken dan hun eigen wereld. Er is extra uitdaging voor slimme leerlingen en extra begeleiding voor leerlingen die soms een steuntje kunnen gebruiken. Een school waar je trots op kunt zijn. Dat is het Cals College.

Kennen en gekend worden is een belangrijke voorwaarde om je thuis te voelen op school. Dit is één van de redenen waarom we met kernteams werken. Een vaste groep docenten bekommert zich om een vaste groep leerlingen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
We zoeken voor volgend schooljaar 2018-2019 een eerstegrader, docent wiskunde voor 1,0 fte. Een docent met wiskunde B ervaring is een pré. 

Als docent ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het onderwijs, de leerlingbegeleiding en de onderwijsontwikkeling. Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om de leerling zelfstandig te ‘leren leren’. Je creëert daarbij een leerklimaat waar leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en vertrouwen ontwikkelen in het eigen kunnen. Je hebt de focus op ontwikkeling van leerlingen en collega’s. Je deelt kennis met anderen, kunt goed samenwerken en weet leerlingen in hun kracht te zetten. Je werkt graag in een professionele setting.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de heer R. Verhoef schoolleider op 030 – 6868040. Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met mevrouw S. Vermeulen, medewerkster P&O op 030 – 6036604.

Sollicitatie
Stuur je sollicitatie, het liefst zo spoedig mogelijk aan mevrouw J.A.M. Warmels via de solliciteerbutton. 

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.