Vacature Docent economie 1e graad in Nijmegen

Onderwijs

Over Canisius College

Naam school
Canisius College
Contactpersoon
Mevr. N. Alards
Plaats
Nijmegen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Canisius College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Jonge mensen opleiden én begeleiden naar volwassenheid. Dat is de belangrijkste taak van het Canisius College. Alles draait er om de leerling. Modern en effectief onderwijs, persoonlijke vorming en een uitgebreide leerlingenzorg staan centraal in onze benadering.

Vacature

Functietitel
Docent economie 1e graad 
Plaatsingsdatum
12-4-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
+/- 0,8500 fte
Aantal uren
21 lesuren
Omschrijving
Het Canisius College is een school voor mavo, havo, vwo en gymnasium.
 
Non scholae sed vitae (‘niet voor de school maar voor het leven’) is het motto van de school: Wij willen onze leerlingen inspireren om kritisch te denken en te onderzoeken wie zij willen zijn in dit leven. Dit doen wij door hun een veilige leefomgeving te bieden waarin ze gekend en gezien worden en zich geborgen voelen. Ook zijn er veel leerlingactiviteiten waarbij ieders talent tot zijn recht kan komen.
 
Een sterke identiteit, geïnspireerd op het rijke verleden van de school waarbij bezieling, verwondering en verantwoordelijkheid leiden tot trots kenmerken de school.

Het School Strategisch Plan 2018 – 2022 beschrijft de nieuwe visie van onze school: de inrichting van ons onderwijs is gebaseerd op een drietal pijlers die een leerrijke context aan onze leerlingen biedt, te weten gepersonaliseerd leren, thematisch en vakoverstijgend projectonderwijs en Liberal Arts.
 
We maken onderdeel uit van de Scholengroep Rijk van Nijmegen, een bestuurlijk samenwerkingsverband van een aantal scholen voor VO in Nijmegen en omgeving: het Canisius College, het Kandinsky College, de Jorismavo, het Pontem College, het Rijks VMBO Campus en de NSG Groenewoud.
 
Het Canisius College zoekt met ingang van 1 augustus 2018 een enthousiaste collega voor:
 
Docent economie (1e graad)
 
Jouw profiel
Om van deze functie een succes te maken is het van belang dat je communicatief vaardig bent, kwaliteitsgericht en hart voor de leerling hebt. Je beschikt over gedegen vakinhoudelijke kennis en draagt bij aan een gezond pedagogisch en didactisch klimaat. Tevens ben je flexibel, oplossingsgericht, stressbestendig, pro actief en een echte teamplayer! Je ziet het als een uitdaging om samen met je leerlingen en je team een goed onderwijsresultaat neer te zetten. Als je enige affiniteit hebt met BE spreekt dit zeker in je voordeel!
 
Wij bieden
Je maakt onderdeel uit van een sectie die bestaat uit 4 collega's. De basis voor huidige goede samenwerking binnen deze sectie ligt met name op het gebied van professionaliteit en vriendelijkheid naar elkaar, met als doel om elkaar te inspireren en te ondersteunen.
 Elke nieuwe collega wordt bij de start begeleid door de collega’s uit de sectie en je krijgt ondersteuning van een interne coach.
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor het hele schooljaar, maar er bestaan tevens mogelijkheden voor de toekomst. De totale omvang betreft ongeveer 21 lesuren. De lessenverdeling voor het nieuwe schooljaar zal ook in overleg met de sectie tot standkomen, waardoor er ook voldoende ruimte is voor je eigen inbreng en voorkeuren.
 
Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je ingeschaald binnen de CAO-VO.
 
Meer informatie
Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Natasja Alards (P&O adviseur), telefoonnummer:024-3816816, e-mailadres n.alards@canisiuscollege.nl.
Tevens is meer informatie te vinden op onze website en te zien op https://www.youtube.com/watch?v=BgOU2pmV__U
 
Je sollicitatie
Je kunt uiterlijk tot en met 6 mei 2018 uitsluitend via onderstaande link reageren ter attentie van Natasja Alards.                                                          

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.