Vacature docent natuurkunde 2e graads in Doorwerth

Onderwijs

Over Dorenweerd College

Naam school
Dorenweerd College
Contactpersoon
Mevr. Wagter
Plaats
Doorwerth
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Het beste uit jezelf halen? Solliciteer bij het Dorenweerd!
Het Dorenweerd College is een scholengemeenschap voor (tweetalig) vwo, havo en mavo. In een prettige sfeer leveren wij vanuit de kernwaarden samen, ambitie, passie en veilig een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van jonge mensen. Ons doel? Leerlingen stimuleren en begeleiden, zodat zij het beste uit zichzelf halen. We leiden leerlingen breed op; naast het verwerven van kennis en vaardigheden, staat vorming op persoonlijk en sociaal vlak centraal. Zo kunnen leerlingen zich ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen met een brede kijk op de wereld.
 
Het Dorenweerd College staat voor uitdagend onderwijs. We moedigen leerlingen aan om hun talenten te ontdekken en te ontplooien. Door een breed scala aan extra modules en activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en cultuur, bèta, politiek en maatschappij en internationalisering krijgen zij veel kansen om zich te verdiepen in hun interessegebied. Door differentiatie in de lessen kunnen we daarnaast steeds beter inspelen op verschillen tussen leerlingen wat betreft leerbehoefte, -tempo en -stijl.
 
Ook als medewerker krijg je op het Dorenweerd mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen. Nieuwe collega's worden op school goed begeleid, zowel op schoolniveau  als op professioneel vlak. Bovendien investeren wij in zittende medewerkers door het bieden van (docent-)begeleiding en coaching.
 
Heb jij de passie om samen met ons te werken aan de ambitie van het Dorenweerd College? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!  
 

Vacature

Functietitel
docent natuurkunde 2e graads 
Plaatsingsdatum
11-4-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Aantal uren
25
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor het vak natuurkunde 2e graads. Ook kandidaten die in opleiding voor of reeds in het bezit zijn van de 1e graads bevoegdheid nodigen wij van harte uit te solliciteren.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
2e graads bevoegdheid

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
CAO VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
U kunt reageren op deze vacature tot 27 april a.s.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze staffunctionaris P&O, Mariejan Wagter, tel: 026-3397030 of via mail: m.wagter@dorenweerd.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.