Vacature Teamleider 2C Durendael bovenbouw BK 181902 in Tilburg

Onderwijs

Over 2College

Naam school
2College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Tilburg
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.
Bijzonderheden
2College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Teamleider 2C Durendael bovenbouw BK 181902 
Plaatsingsdatum
11-4-2018
FTE
1
Omschrijving
2College zoekt een teamleider bovenbouw basis/kader voor de vestiging 2College Durendael. Een prachtige school met ruim 1700 leerlingen in de volle breedte in Oisterwijk. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en herkent u zich in de profielschets? Dan moedigen we u aan om te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature kunt u vinden op www.2college.nl onder vacatures. Als u vervolgens wilt reageren, verzoeken we u op de OMO pagina waarop u zich nu bevindt rechts bovenin op de knop 'Solliciteren' te klikken.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.