Vacature Intern begeleider basisonderwijs in Almere

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Flevoland

Naam school
DIT IS WIJS Flevoland
Contactpersoon
Dhr. Menno Visser
Plaats
Almere
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Wij hebben een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?
  • Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren;
  • Een persoonlijke coach waarbij je altijd terecht kunt;
  • Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional;
  • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een schoolbestuur;
  • De match tussen jou en een school die echt bij jou past;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag);
  • Flexibel en onbeperkt ingezet worden gedurende 5,5 jaar;
  • Hulp bij huisvesting en vervoer zijn bespreekbaar;
  • Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.

 

Vacature

Functietitel
Intern begeleider basisonderwijs  
Plaatsingsdatum
11-4-2018
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Omschrijving

Herinner jij die ene leerling nog in je klas waar je niet zo goed van wist hoe je daar het beste nee om kon gaan? En wat was je blij toen je de handvaten van de intern begeleider kreeg aangereikt! Nu denk je met een glimlach terug aan deze leerling. Wil jij dit ook kunnen betekenen voor jouw collega's en de leerlingen die extra zorg hebben?

Voor een school in Almere zijn wij op zoek naar een intern begeleider voor 2 dagen (flexibel). Je kan per direct aan de slag tot in ieder geval de zomervakantie.

Heb jij plezier in het coachen van collega's binnen de school? Kun jij met jouw onderzoekende houding, snel analyses maken en hulp en aanvulling bieden in en om de klas? De intern begeleider is bij uitstek een initiatiefrijk persoon, je hebt de regie over alle groepsplannen en het Leerlingvolgsysteem heeft voor jou geen geheimen.

Je voert zorggesprekken, draagt zorg voor afspraken met verschillende instanties die hulp en zorg aanbieden. Jij weet de wegen naar en met zorginstanties te bewandelen en weet ieder kind de aandacht en zorg te bieden die hij of zij nodig heeft.

Je bent coach, co√∂rdinator, onderzoeker, legt lijnen, voert zorggesprekken, bent de spil in het web. Tevens ben je steun en toeverlaat van directie, leerkracht, ouders, kinderen.

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen het onderwijs? Ben jij per direct beschikbaar tot de zomervakantie? Solliciteer dan direct!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je hebt een passende en geschikte opleiding afgerond zoals post HBO intern begeleider of Master SEN. Je hebt een sterk analytisch vermogen en werkt graag samen. Je beschikt over coachende vaardigheden. Jij bent helemaal thuis in de wereld van wetgeving omtrent Passend Onderwijs, dus in staat zijn om documenten in te vullen en in te dienen bij PO. Jij bent woonachtig in de regio Almere of bent bereid hier naartoe te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van het cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hilversum. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Menno Visser.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.