Vacature Leraar Doktersassistent in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Doktersassistent 
Plaatsingsdatum
11-4-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega
In verband met pensionering van een collega, zijn wij per 1 augustus 2018 (nieuwe schooljaar) op zoek naar een leraar Doktersassistent binnen het college Welzijn & Gezondheid voor 0,6 fte.
Als leraar lever jij een bijdrage aan de professionele kennis en vaardigheden van onze studenten (BOL en BBL). Daarbij staat een positieve benadering van studenten centraal. Je zet hen aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen. Je vertaalt relevante ontwikkelingen in jouw werkveld naar het opleidingsprogramma. Je geeft met name vakken rondom medische kennis en geneesmiddelenkennis. En je begeleidt studenten tijdens projectlessen.  De werkdagen zijn dinsdag, vrijdag en een derde dag naar keuze.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel:
Beschik jij over:
- aantoonbaar hbo werk- en denkniveau?
- bij voorkeur een relevante onderwijsbevoegdheid?* 
- voldoende medische kennis?
- ervaring in het coachen en begeleiden van studenten?
- kennis van/affiniteit met technologie in de gezondheidszorg?

En ben jij:
- een enthousiast begeleider van studenten in het 
  onderwijsleerproces?
- sociaal en communicatief sterk?
- een teamplayer?
- flexibel?

Dan is deze baan vast iets voor jou!

* Heb je nog geen onderwijsbevoegdheid, en wel interesse in deze functie?Kijk dan verder op www.deltion.nl/werken-bij/leraar-of-instructeur. Mogelijk kom je toch in aanmerking voor een baan als leraar in het onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor een jaar, met uitzicht op verlenging.
De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.019,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onzewebsite.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór 30 april a.s. het sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Klaasje Smit (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-8534784 / 06-21100682.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.