Vacature Leerkracht groep 8 in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. Antoinette
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 8 
Plaatsingsdatum
10-4-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2
Omschrijving

Weet jij het laatste jaar van de basisschool nog? De cito toets, je voorbereiden op de middelbare en dan natuurlijk als grote afsluiting de musical. Wil jij samen met de kinderen deel uit maken van dit laatste stukje op de basisschool en ze helemaal klaar stomen voor de volgende grote stap? Ben jij de juf of meester die het jaar vol enthousiasme afsluit en de kinderen met pijn in je hart uitzwaait? Dan weet je nu dat dit de juiste vacature is voor jou!

Het is een onwijs leuke school in de regio Kaag en brassem die zich heel erg richt op de kwaliteiten van het kind. Waar is het kind goed in? Waar liggen zijn/haar talenten. Wat is er nog nodig om zich verder te ontwikkelen en helemaal klaar te zijn voor de vervolgstap! Jij bent diegene die hier deel vanuit kan maken en kan zorgen dat dit goed verloopt! Het gaat om 1 dag in de week, je hebt dus geen eind verantwoording!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Jij bent in het bezit van een PABO-diploma en hebt affectie met een bovenbouw groep. Jij kan goed differentiëren en hebt een frisse kijk op het onderwijs. Sportiviteit is een pré maar geen vereiste. Jij bent woonachtig in de regio Kaag en Brassem of bent bereidt hier naartoe te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je een volledige reiskostenvergoeding van 0.19 eurocent per km (tot 40,- euro per dag). Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen. Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen. Het salaris wordt conform CAO primair onderwijs ingeschaald.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Antoinette.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.