Vacature Leraar Meubelmaken in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Meubelmaken 
Plaatsingsdatum
10-4-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het college Techniek & Gebouwde Omgeving zijn wij per direct op zoek naar een leraar meubelmaken bij het team Meubel & Hout voor 0,8-1,0 fte. 

Onze nieuwe collega verzorgt en begeleidt theorielessen voor het vak meubelmaker en machinaal houtbewerker. Je geeft les aan groepen uit verschillende niveaus (niveau 2, 3 en 4) en opleidingsrichtingen bestaan zowel voor de BBL als de BOL opleidingen. Zowel overdag als op de maandagavond. Je draagt jouw professionele kennis en vaardigheden over aan onze studenten. Je zet hen aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse didactische werkvormen. Je vertaalt relevante ontwikkelingen in jouw werkveld naar het opleidingsprogramma. Daarnaast houd je je bezig met de ontwikkeling van examens, onderwijs en participeer je in (teamoverstijgende) projecten en/of werkgroepen. Ook begeleid je studenten tijdens hun stages.

Het team Meubel & Hout is sterk in ontwikkeling en staat voor de uitdaging het onderwijs aan te passen aan de nieuwe kwalificatiedossiers en keuzedelen. Een onderwijskundige uitdaging welke vraagt om een nieuwe collega met visie op onderwijs en weet wat aanpakken is. Je bent in staat om abstracte materie om te zetten in een uitdagend onderwijsprogramma. Dit doe je niet alleen maar samen met je collega’s. Waarbij je ook oogt hebt voor de leerbehoeften van de studenten. Daarom werken wij volgens het principe van “samen elke dag een beetje beter”.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen

Je functieprofiel
Beschik jij over:
- een relevante, afgeronde hbo opleiding?
- (bij voorkeur) een tweedegraads onderwijsbevoegdheid?
- aantoonbare ervaring in de meubelbranche?
- ervaring in het begeleiden en opstellen van projecten in de meubelmakerij of interieurbouw?
- aantoonbare ervaring met onderwijs en leerprocessen?

En ben jij:
- leergierig?
- enthousiast over je vak?
- in staat om jouw pedagogische en didactische vaardigheden gedifferentieerd in te zetten?
- sociaal en communicatief sterk?
- een teamplayer pur sang?

Dan is deze baan vast iets voor jou!
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen bij ongewijzigde organisatieomstandigheden en goed functioneren. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.019,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór 7 mei 2018 het sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor nadere informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Harry Rouwenhorst (opleidingsmanager) telefoonnummer: 038-8503456.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.