Vacature Gymleerkracht die voor de klas wil als meester of juf in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. V. Stolker
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Gymleerkracht die voor de klas wil als meester of juf 
Plaatsingsdatum
10-4-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
in overleg
Omschrijving
DIT IS WIJS is op zoek naar gymdocenten met een ALO-diploma die graag ervaring willen op doen als juf of meester in het klaslokaal. Voor verschillende basisscholen in de regio Amsterdam en omstreken zijn wij op zoek naar daadkrachtige, enthousiaste en leergierige gymdocenten die op zoek zijn naar een andere uitdaging binnen het onderwijs. Jij bent iemand die sterk in je schoenen staat en zich flexibel kan opstellen. Ook sta jij open voor het leren van nieuwe didactische vaardigheden. Op basis van jouw beschikbaarheid en werkwensen gaan wij op zoek naar de passende uitdaging. Wil jij zo snel mogelijk aan de slag in het onderwijs? Solliciteer dan direct!

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

Jij bent in het bezit van een ALO-diploma en bent een kei in het neerzetten van een goed pedagogisch klimaat. Je bouwt makkelijk en snel een band op met leerlingen en weet elk kind in zijn of haar kracht te zetten. Je bent flexibel en bereidt om op didactisch gebied bij te leren. Je hebt een passie voor primair onderwijs draagt dit enthousiasme uit. Je woont in de omgeving Amsterdam of bent bereid hier naartoe te reizen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met recruiter ViviĆ«n.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.