Vacature Leerkracht schooljaar 2018/2019 in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. V. Stolker
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht schooljaar 2018/2019 
Plaatsingsdatum
10-4-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Vast
FTE
in overleg
Omschrijving

Dalton onderwijs, Jenaplan, werken met IPC of met thematisch onderwijs? Zomaar een greep uit alle mogelijkheden die ik voor jou heb!

Weet jij al wat je wil gaan doen aankomend schooljaar? Momenteel ben ik druk bezig met de formaties in samenwerking met de schoolbesturen in orde te maken. De aankomende maanden krijgen wij diverse vacatures binnen en wil ik de juiste matches maken tussen onderwijsprofessionals en scholen. Wellicht weet je al naar welke uitdaging je op zoek bent, leerkracht, onderwijsassistent of intern begeleider?   Door middel van een persoonlijke kennismakingsgesprek inventariseren wij dan welke uitdaging het beste bij jou past. Binnen mijn netwerk zoek ik de passende vacature en functie voor jou. Graag kom ik met jou in contact!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een Pabo-diploma. 
Je bent 4e jaars pabo student met een propedeuse

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
nader te bepalen
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om kennis te maken met verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.